2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
گوهردشت شمام کرجی؟

اره مهرشهر

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ببین فرق داره تعداد دستیاری کمه بیمارستان هم نیرو میخواد  ولی ارشد و سراسری خیلی تعداد بالا ...

اهان شماگفتین دستیاریاگرفتن من فکرکردم میگین اره برای دستیاریابرداشتن کارت ورودبه جلسه رو من دستیاری نیستم

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

اینجور معلومه لینک گرفتن کارت ورود به آزمون ارشد  را از سایت سنجش برداشتن🔥🔥

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
کاش ارشدابیان ببینیم کارت ورودبه جلسه گرفتن یانه

من ارشد عزیزم الان رو سایت سنجش اطلاعیه زدن واسه کارت هنوز قابل دریافت نیست نوشته از فردا می تونیم بگیریم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

تمام کنکورا برگزار میشه اگر قرار بر تعویق بود  دکتری هم باید تعویق میشد پس برای اینکه جنگ روانی بین داوطلبای  دکتری و ارشد و سراسری اتفاق نیوفته برگزار میشه بچه های دکتری میگفتن اگر سراسری و ارشد برگزار نشه ما اعتراض میزنیم مگه چه فرقی بین ما و بقیه داوطلب هاهست یکم واقع بین باشید دوستان

😠لطفا لایک نکنید لطفاااااااا😠
من ارشد عزیزم الان رو سایت سنجش اطلاعیه زدن واسه کارت هنوز قابل دریافت نیست

وای راست میگین؟ اخه رفتم اطلاعیش بودکه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم