2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

خبرای خوبی بیاد ایشالا اما باز به خودتون احتمال داره نشه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای راست میگین؟ اخه رفتم اطلاعیش بودکه

تو تاریخش زده فردا می تونید بگیرد 14 و 15 مرداد

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه ها باید فشار بیاریم رو این دو نفر برن جلسه اس بدید بهشون ک برید از ما دفاع کنید

شهریاری 09121125902

+989113712066 سنگدوینی

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
تمام کنکورا برگزار میشه اگر قرار بر تعویق بود  دکتری هم باید تعویق میشد پس برای اینکه جنگ روانی ...

عزیزم بچه های پنج ساله ک نیستیم ... اگه موهامو ول نکنی ولت نمیکنم .... ینی چی اخه ... جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته .... جمعیت سراسری میلیونیه ..  کمر کادر درمان شکسته ... پروتکل ها اجرا نشدنین ... واقعیت اینه ممکنه کنکور تعویق شه 

اگر قرار نیست تعویق شه پس جلسع ها برا چیه 

90 % مطمعنم 🦄 اون ۱۰% هم بالاخره احتماله

عزيزم من اينستا ندارم ميشه همينجا اطلاع بدي صدام بزني؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
عزيزم من اينستا ندارم ميشه همينجا اطلاع بدي صدام بزني؟

باشید من شاید نتونم همرو تگ کنم پنج شیش بیا نگاه بنداز عزیزم

کارت دارن میگیرن رو سایته همین الان کجا برداشتن 

زده 14 و 15 مرداد واسه ارشد

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
تمام کنکورا برگزار میشه اگر قرار بر تعویق بود  دکتری هم باید تعویق میشد پس برای اینکه جنگ روانی ...

این حرف خیلی بچه گانه ست

حالا چون به اونا یه ظلمی شده ، باید به ما هم بشه؟

کنکور ما تعویق نشه چیزی به اونا اضافه میشه؟

بعد داوطلبین دکترا اکثرا آدمای بزرگ و سن و سال دارن، ۱۸ ساله نیستن که به زور خانواده مجبور باشن برن، میتونستن 

نرن(یک سوم هم غایب شدن)

ولی ما سن مون کمه، پدرمادرا اجازه نمیدن نریم

من آخرین بار دوماه پیش آزمایش خون دادم بخاطر ریزش موهام، کم خونی داشتم و تعداد گلبول های سفیدم پایین بود،خب معلومه سیستم ایمنیم ضعیفه دیگه، اما جرئت ندارم بگم من نمیرم کنکور

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚