2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
ارشد از سه شنبه زدن همون اولم کارت ها رو میدن اما دستیاری از دیروز کارت گرفتن فرم خودارزیابی هم پر ک ...

رفتم نگاه کردم ارتارین ۱۴تا۱۵مردادمیشه گرفت نمیدونم چطوری گرفتن هنوزنمیخوام امتحان کنم ببینم میشه یانه 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها چن بار هی باز کردن بستن این کارت ارشداروووو

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
این حرف خیلی بچه گانه ست حالا چون به اونا یه ظلمی شده ، باید به ما هم بشه؟ کنکور ما تعویق نشه چیزی ...

درسته ک من حاضرم بمیرم ولی کنکورمو بدم😂ولی خدایی راست میگی مامانم میگه کدونا بکیری خوب میشه ولی کنکور ندی راهی براش نیس

رفتم نگاه کردم ارتارین ۱۴تا۱۵مردادمیشه گرفت نمیدونم چطوری گرفتن هنوزنمیخوام امتحان کنم ببینم میشه یا ...

عزیزم من ارشد رو نمیگم بد نوشتم دستیاری کارت گرفتن اما ارشو منظورم اینه از همون اولم زده بودن از سه شنبه کارت میدن 

بچه ها چن بار هی باز کردن بستن این کارت ارشداروووو

کاش برای ماهم تعویق بشه بیفته زمان مناسب وگرنه خیلی برام حیف میشه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

شما تعداد داوطلباي سراسري رو با دكترا مقايسه ميكنيد؟

مسخرس

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
عزیزم من ارشد رو نمیگم بد نوشتم دستیاری کارت گرفتن اما ارشو منظورم اینه از همون اولم زده بودن از سه ...

دستیاری خیلی با کنکور عادی فرق داره کلا بحثش جداس من خودم ارشدم ولی به نظرم واسه سراسری ها شرایط از همه سخت تره 

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
بچه ها حستون چیه

میوفته اخر شهریور حسمه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛