2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگرفتم هنوزپس چطورتواون کانالی که یکی ازکاربراگذاشت نوشته بودکه کارت ورودبه جلسه ازسایت سنجش بردا ...

نه بازه دوستای داداشم گرفتن اصلا خود شنگولش خبر نداشت اونا زنگ زدن گفتن باز شده بگیر 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
کاش ارشدابیان ببینیم کارت ورودبه جلسه گرفتن یانه

ببین کارت ارشد که صادر شد امروز، منتها ما فعلا نگرفتیم گفتیم حداقل بذاریم لحظه آخر بگیریم که نکن چقدر اینا مشتاقن واسه کنکور😐🤦‍♀️

کاش ارشدابیان ببینیم کارت ورودبه جلسه گرفتن یانه

بله گرفتیم کجای کارید دوستان اخبار با صراحت تمام گفت کنکور ارشد برگزار خواهد شد تصمیم گیری برای سراسری هم اعلام میشه

😠لطفا لایک نکنید لطفاااااااا😠

تعویق هیچ تاثیری برا اونایی نخوندن نداره تو این مدت که کنکورا تعویق افتاده تقریلا هر ماه لینک ثبت نام مجدد گذاشتن و تعداد به نسبت سالای دیگه زیاد تر شده و البته درسخونا بیشتر میخونن و تقریبا چیزی عوض نمیشه که فک کنن بیشتر میتونن بخونن چون شرایط برا همه هست و همه تو پاییزم بزارن بازم اوضاع خرابه چون خم کرونا هست هم انفولانزا اون موقع هم شاید به خاطر سرد بودن هوا نشه درو پنجره باز گذاشت بدتر هم میشه اونایی مخالف کنکورن فکر همه چیو بکنن چه الان کنکور بدین چه پاییز باز هم احتمال ابتلا هست ولی هر چی بیشتر زمان بگذره به داوطلبا اضافه میشه چون بازم ثبت نام مجدد میزارن 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

ببین کارت ارشد که صادر شد امروز، منتها ما فعلا نگرفتیم گفتیم حداقل بذاریم لحظه آخر بگیریم که نک ...

نمیدونم چراانقدرزودی میرن بگیرن میترسن بیچاره ها

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
نه ببین فرق داره تعداد دستیاری کمه بیمارستان هم نیرو میخواد  ولی ارشد و سراسری خیلی تهداد بالا ...

اخ یه نفر اینجا یه حرف درست زد دقیقا شوهر منم ازمون دستیاری داره خب منم نگرانم هر دومون تو خطر هستیم چون اینا دقیقا میرن بیمارستان های دولتی که مرکز کرونا هستن اما باز فکر میکنم اگه برگزار نشه نیرو کم دارن واسه کادر درمان