2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا امار اینجوری شد یهو  الان چی به چیه

ببین برای نظرسنجی سازمان سنجش با این عنوان که ایا از ازمون دکتری راضی بودید پنج نفر نظرسنجی دیده بودن رای داده بودن و گفته بود ۸۵ درصد گفتن خوبه 

۵ نفرم درصد داره 

۱میلیون نفرم 

اما بین اینا زیاد حرفه 

اون ۶۰ به ۴۰ هم همینه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

🔴 فشار حداکثرررررری :

منادی 09143154762

نادری 09127298418

اسماعیلی 09141231326

ویس کرمی 09132613105

وحیدی 09155845839

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه ها برید بخونید ۵ بیاید اعصاب نزاشتن واسم

داداش من ارشد هنوز نگرفته ولی تو سایت گذاشتن دارن میگیرن همه 

من نگرفتم هنوزپس چطورتواون کانالی که یکی ازکاربراگذاشت نوشته بودکه کارت ورودبه جلسه ازسایت سنجش برداشته شدسرجاشه که

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بی تربیتا خودشون ازترس جونشون نتونستن دو ساعت عین ادم بشینن یه جا تصمیم بگیرن انداختن ساعت ۵ ادامه جلیه رو اونوخ انتظار دارن ما ۴ ساعت تو جمع چن صد نفری کنکور بدیم  

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
وای پس خوب بخون قبول شی این تایم رو استفاده کن ازش

کجای کرجی