2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
باشه تگ میکنم 😊🦄 ن لغو نمیکنن اس بده به اینا  نمکی 09121230250 ویس کرمی 09132613105 منادی ...

منو یاد فیلم هندیه آهسته آهسته انداختی ، یارو مرد سیاهه خدمتکارشون بود فک کنم شماره همه وزیر و فرماندارو استاندارو .... رو داشت همش تلفن در گوشش بود با مقامات حرف میزد .🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همین فقط به مغزامثال شمامیادحرف دیگه ای ندهریدبرای گفتن

شما چی داری واسه گفتن?? امسال کرونا لغوش کنه سال بعد چیکار میکنی? میخوای معجزه کنی?  بشین تو خونه ظرفتو بشور دیپلم بسته دیگه

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ...

آروووم باش پوستت خراب میشه  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
منو یاد فیلم هندیه آهسته آهسته انداختی ، یارو مرد سیاهه خدمتکارشون بود فک کنم شماره همه وزیر و فرمان ...

🤣🤣🤣لعنت به کرونا و کنکور با من چ کرد 😁🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
هیشکی کرونا نمیگیره مگه نمیگن ماسک بزنید و فاصله اجتماعی رعایت کنید? خب سرجلسع دقیقا میشه رعایتش کرد ...

ولگردتویی بی شعور

@نی_نی_یار_شب  

رسیدگی کنین یه بی شعوراومده داره توهین میکنه جمعش کنین اینارو

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
شما چی داری واسه گفتن?? امسال کرونا لغوش کنه سال بعد چیکار میکنی? میخوای معجزه کنی?  بشین تو خو ...

عنوان تاپیکو خوندی عزیزم 😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
هیشکی کرونا نمیگیره مگه نمیگن ماسک بزنید و فاصله اجتماعی رعایت کنید? خب سرجلسع دقیقا میشه رعایتش کرد ...

عزیز اون جا فضا سر بسته اس، مشکل اینه

وگرنه دکتر پرستارا هم ماسک شیلد و لباس ضد کرونا به تن میکنن ولی یک سوم کادر درمان میگیره،  چراااااا؟!  چون کرونا تو هوا هم هست و اگه سر بسته باشه دیگه بدتر

در ضمن خودتو جر نده منم کنکور امسال ثبت نام کردم ولی نمیرم رفتم رشته های بدون کنکور ثبت نام کردم 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
شما چی داری واسه گفتن?? امسال کرونا لغوش کنه سال بعد چیکار میکنی? میخوای معجزه کنی?  بشین تو خو ...

حرف مفت نزن من کنکورارشددارم مغزتواول به کاربندازبعدحرف بزن بی شخصیت اول حرف زدن یادبگیربعدبه فکرکنکورباش شخصیت وشعورمهم ازرفتن به دانشگاهه توشدیدانیازبه شعوروشخصیت داری به جای رفتن به دانشگاه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
شیاف میکنن تو باس ن مبارک شما. تا بشینی سرجات. اخه توی تنبل درس و دانشگاه واسه چیته? بشین ور دل ننت ...

چه با ادب 😐 فضای تاپیکمو خراب میکنن ما اینجارو برای کنکوریا زدیم که خبر بگیریم

@نی_نی_یار_شب  

چقد وقت تلف میکنییییییییی

متوجه نشدم