2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
لطفا اگ خبری شد منو تگ کنید ولی دوستان ی سوالی دارم گیریم ک کنکور ب تعویق بیتفه باز هم اون زمان اوض ...

باشه تگ میکنم 😊🦄

ن لغو نمیکنن اس بده به اینا 

نمکی 09121230250

ویس کرمی 09132613105

منادی 09143154762

نادری 09127298418

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
لطفا اگ خبری شد منو تگ کنید ولی دوستان ی سوالی دارم گیریم ک کنکور ب تعویق بیتفه باز هم اون زمان اوض ...

سلام وروجک

ملت اعصاب ندارن دیر رسیدی عشقم   

بشین یه گوشی بستنیتو بخور چیزی شد بت میگم  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم واسه ازمون پنج شنبه جمعه اس

ای خدا لعنتشون کنه استرس کنکور و کرونا یه طرف استرس این جلسه بازیشونم یه طرف 😫

خوب اگه نمیخواین تعویق بندازین دیگه این جلسه جلسه چیه میکنین اول و اخر که نمیزارن تعویق بیفته فقط میخوان ما رو اذیت کنن 

باشه تگ میکنم 😊🦄 ن لغو نمیکنن اس بده به اینا  نمکی 09121230250 ویس کرمی 09132613105 منادی ...

بابا بیخیال تو روخدا بسه دیگه  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 

من میدونم اونایی که برای کنکور خوندن خیلی دلشون میخواد کنکور بر گزار بشه دیگه خسته شدن ولی نمیدونم به اینم فک کردن که اگه کنکور رو خوب هم بدن بعد یه موقع کرونا بگیرن و ده صدد نفرم هم مبتلا کنن، بعدا اون مدرک رو کجا قراره شیاف نمایند؟

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
منم تگ کن فردا

پربازدیده اما نیومدید تگ میکنم 😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بابا بیخیال تو روخدا بسه دیگه    

😐🦄تُف

من میدونم اونایی که برای کنکور خوندن خیلی دلشون میخواد کنکور بر گزار بشه دیگه خسته شدن ولی نمیدونم ب ...

😫👌🦄

واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن.  اگر یک ذره استرس داشتین یا زحمت کشیده بودین دوست نداشتین ب تعویق بیفته انشالله ک سر زمان خودش میگیرن تا تنبلایی مثل شما حالشون جا بیاد

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

وزیر بهداشت:‌ آمادگی نظارت بیشتر بر اجرای پروتکل‌ها در آزمون‌ها را داریم

:: به شدت شرمسار نیروهای بهداشتی و درمانی هستم

: مقام معظم رهبری الگوی کاملی از رهبری سیاسی، مذهبی، اجتماعی و فرهنگی در دنیا بروز دادند

:: هیچ چیزی برای ما راحت تر از تعطیلی همه امور نیست

:: پروتکل، زره فولادی در مقابل بیماری کرونا نیست

:: آزمون دکتری با حداقل نقص برگزار شد

: کنکور سراسری سوهان روح مردم است

:small_blue_diamon: به تعویق انداختن کنکور به امید روزهای بهتر، کار درستی نیست/ ایسنا

واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ...

باش😁🦄

واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ...

اخه همین فقط به مغزامثال شمامیادحرف دیگه ای ندهریدبرای گفتن

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم