شیاف میکنن تو باس ن مبارک شما. تا بشینی سرجات. اخه توی تنبل درس و دانشگاه واسه چیته? بشین ور دل ننت ...
ادبت در حده جلبکه ، ترکیدنت پیشاپیش مبارک عشقم🤩😍
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
عزیز اون جا فضا سر بسته اس، مشکل اینه وگرنه دکتر پرستارا هم ماسک شیلد و لباس ضد کرونا به تن میکنن و ...
حدت همون رشته های بدون کنکوره. سر جلسه هم میرفتی بیشتر نمی آوردی. در ضمن بهتره یکم اطلاعاتت رو ببری بالا. دکتر و پرستار سرش تو حلق بیماره. تو فضای بیمارستانی ک پر بیماره. خب اقا هرکی دوس نداره کنکور نده. چه لغو بشه چه شما ندی. مگه فرقی میکنه بحالت. یا میخوای بعدا بگی کنکور برگزار نشد وگرنه من غوغا میکردم
حرف مفت نزن من کنکورارشددارم مغزتواول به کاربندازبعدحرف بزن بی شخصیت اول حرف زدن یادبگیربعدبه فکرکنک ...
نگران شعور و شخصیت من نباش. بیشتر از تو دارم ک بخاطر خودخواهی خودت میخوای یه عده دیگه رو هم از رفتن ب دانشگاه محروم کنی. حیف صندلی دانشگاه ک تو روش بشینی
حدت همون رشته های بدون کنکوره. سر جلسه هم میرفتی بیشتر نمی آوردی. در ضمن بهتره یکم اطلاعاتت رو ببری ...
نو برو غوغا کن، میترکی وگرنه قراره چسناله هاتو ما اینجا تحمل کنیم😂😍
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
حدت همون رشته های بدون کنکوره. سر جلسه هم میرفتی بیشتر نمی آوردی. در ضمن بهتره یکم اطلاعاتت رو ببری ...
اخه بامزه چرافکرمیکنی همه مثل خودت قراره سراسری شرکت کنن من لحظه به لحظه برای برادرم که آزمون دستیاری داره خبرهاروچک میکنم قرارنیست همه مثل حضرت عالی دیپلم داشته باشن