2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
شیاف میکنن تو باس ن مبارک شما. تا بشینی سرجات. اخه توی تنبل درس و دانشگاه واسه چیته? بشین ور دل ننت ...

ادبت در حده جلبکه ، ترکیدنت پیشاپیش مبارک عشقم🤩😍

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف مفت نزن من کنکورارشددارم مغزتواول به کاربندازبعدحرف بزن بی شخصیت اول حرف زدن یادبگیربعدبه فکرکنک ...

ولش کن گلم 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
عزیز اون جا فضا سر بسته اس، مشکل اینه وگرنه دکتر پرستارا هم ماسک شیلد و لباس ضد کرونا به تن میکنن و ...

حدت همون رشته های بدون کنکوره. سر جلسه هم میرفتی بیشتر نمی آوردی. در ضمن بهتره یکم اطلاعاتت رو ببری بالا. دکتر و پرستار سرش تو حلق بیماره. تو فضای بیمارستانی ک پر بیماره. خب اقا هرکی دوس نداره کنکور نده. چه لغو بشه چه شما ندی. مگه فرقی میکنه بحالت. یا میخوای بعدا بگی کنکور برگزار نشد وگرنه من غوغا میکردم

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
عزیز اون جا فضا سر بسته اس، مشکل اینه وگرنه دکتر پرستارا هم ماسک شیلد و لباس ضد کرونا به تن میکنن و ...

دمت گرم 😂 خودتو خسته نکن اینا خودشو زدن به خواب نمیخوان بفهمن 

آدما به انداره ادعاشون همونقدر بی خاصیتن:)
حدت همون رشته های بدون کنکوره. سر جلسه هم میرفتی بیشتر نمی آوردی. در ضمن بهتره یکم اطلاعاتت رو ببری ...

مگه رشته های بدون کنکور چشونه گله من

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
تو رو خدا تاپیکو نترکونین    

ما حرف بدی نزدیم بترکه هم برمیگردونم

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
حرف مفت نزن من کنکورارشددارم مغزتواول به کاربندازبعدحرف بزن بی شخصیت اول حرف زدن یادبگیربعدبه فکرکنک ...

نگران شعور و شخصیت من نباش. بیشتر از تو دارم ک بخاطر خودخواهی خودت میخوای یه عده دیگه رو هم از رفتن ب دانشگاه محروم کنی. حیف صندلی دانشگاه ک تو روش بشینی

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
حدت همون رشته های بدون کنکوره. سر جلسه هم میرفتی بیشتر نمی آوردی. در ضمن بهتره یکم اطلاعاتت رو ببری ...

نو برو غوغا کن،  میترکی وگرنه قراره چسناله هاتو ما اینجا تحمل کنیم😂😍

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
نگران شعور و شخصیت من نباش. بیشتر از تو دارم ک بخاطر خودخواهی خودت میخوای یه عده دیگه رو هم از رفتن ...

@نی_نی_یار_شب  

به کاربر توهین میکنه و یهو به همه میپره رسیدگی کنید

نگران شعور و شخصیت من نباش. بیشتر از تو دارم ک بخاطر خودخواهی خودت میخوای یه عده دیگه رو هم از رفتن ...

خودخواهی وامثال تودارن که میخوان جون میلیونهاادموبه خطربندازن چشماتوخوب بازکن ببین مادنبال تعویقیم نه لغو

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

اخه بامزه چرافکرمیکنی همه مثل خودت قراره سراسری شرکت کنن من لحظه به لحظه برای برادرم که آزمون دستیاری داره خبرهاروچک میکنم قرارنیست همه مثل حضرت عالی دیپلم داشته باشن