2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61202 بازدید | 4305 پست
غیرانتفاعی و ازاد اگه تعویق بخوره یه ترم نمیتونن دانشجو بگیرن 

اتفاقا اگه تعویق بخوره یا لغو بشه خیلیا میرن ازین رشته های بدون کنکور برمیدارن پیام نور و بقیه هم منت میکشن اونا هرجور شده پول درمیارن از ما

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه «تهران 20» امشب یکشنبه 12 مرداد، به بررسی موضوع تعویق زمان برگزاری کنکور سراسری (با توجه به شیوع ابتلای بیماری کرونا ویروس)  می‌پردازد و آن را از منظر موافقان و مخالفان به بحث و تبادل نظر می‎گذارد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، «تهران 20» امشب (یکشنبه 12 مردادماه) ساعت 20، میزبان ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش و احمد نادری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس است تا بهترین راه حل ممکن را برای پایان دادن به بلاتکلیفی زمان برگزاری کنکور سراسری بررسی

کند.
همچنین برای تبیین و تحلیل دقیق‎تر این موضوع، ارتباط تلفنی با مسئولان و کارشناسان این حوزه نیز برقرار می‎شود

برنامه امشبو ببینید بینم چی میشه  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
برنامه «تهران 20» امشب یکشنبه 12 مرداد، به بررسی موضوع تعویق زمان برگزاری کنکور سراسری (با توجه به ش ...

اخرش رئیس سازمان سنجش میگه باید برگزار کنیم فکر میکنی چی میشه؟

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜

من چهار ساله پشت کنکورم منی که هیشه جز سه نفر اول کلاس بودم الان نمیتونم دانشگاه برم چرا چون بلدنیستم تست بزنم چون وضعیت مالی بدی دارم خستم خیلی خستم کاش دکمه مرگ داشتم حت

تا تاریخ 99/9/9بهترین اتفاق زندگی من میوفته وبه آرزوم میرسم

من تویه فیلم خارجی دیده بودم بعداز کالج بدون کنکور براساس معدل پذیرفته میشن دانشگاه هرکی معدلش بالاتر بود رشته و دانشگاه بهتر قبول میشد هرکی معدلش پایینتر بود رشته و دانشگاه پایینتر میفرستادن

بعضیا هم یک ترم صبر میکردن اگه دانشجویی انصراف میدادن معدلش اگه میخورد میفرستادنش بجای انصرافیه

دختره میخواست پزشکی بره تویه دانشگاه برتر معدلش یه ذره کم بود یه ترم صبر کرده بود بجای دانشجوی انصرافی بره واگر نشد بره یه دانشگاه یه درجه پایینتر

اگه ایرانم این کار رو میکردن خیلی خوب میشد دیگه استعدادها بامعدل مشخص میشد

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹
من چهار ساله پشت کنکورم منی که هیشه جز سه نفر اول کلاس بودم الان نمیتونم دانشگاه برم چرا چون بلدنیست ...

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته..😔😔

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
مهم و حیاتی مثلا😐

واقعا  ؟

حالا اینکه نوشته مجلش دو عوریتی رو رها کرد یعنی چی😁

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
اخرش رئیس سازمان سنجش میگه باید برگزار کنیم فکر میکنی چی میشه؟

منکه میگم برگزار میشه تعویقی در کار نیست

زمان ازمون ئکتری هم گفتم یه عده تو تاپیک ریختن سرم

حالا اینبارم میگم

این جلسات فقط واسه اینه که به  اون دانش اموزایی ک زنگ زدنو پیام دادن بگن ما میتینگ گذاشتیم رای اکثریت این بود

وگرنه خیلی وقت پیش تو سایت انجمن کنکور خیلیا پیام دادنو فقط جوابی ک داده بودن این بود

کنکور اختیاری هر کی میخاد میتونه شرکت نکنه.پاییز شرایط بدتر میشه

تااااااااماااااااااااام  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
من چهار ساله پشت کنکورم منی که هیشه جز سه نفر اول کلاس بودم الان نمیتونم دانشگاه برم چرا چون بلدنیست ...

دقیقا مثل من 

ولی سال سومم هست چون پشتوانه مآلی نداشتن دوسال قبل نمیتونستم کنکور خوب بدم معدل نهاییم ۱۹ و نیم هست

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
واقعا  ؟ حالا اینکه نوشته مجلش دو عوریتی رو رها کرد یعنی چی😁

یعنی دیگه مجلس راجبش تصمیم نمیگیره رای گیری نمیکنن تا تصویب شه یا نشه

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.