2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
یکی بگه چرا احتمال داره فردا تعویق نندازن؟

همه منتظر جواب نمکی ان

بعد میگم بیاید بریم خفتش مکنیم میگید نه

فردا هم بیشتر مخالفان حضور دارن در جلسه

فردا کارت ورود به جلسه میگیرن داوطلبا

مسخره بازی ک نیس دقیقه نود بگن تعویق

البته هیچ چیزی از اینا بعید نیس  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای چ بد ایشاالله زود خوب بشی یکی عه دوستای من خواهر کوچیکش انگشتش و کرد تو چشمش اون بیچاره کلا چشم ...

مرسي واقعا؟بيچاره  اگه اون اولا يه متخصص خوب منو ميديد الان مشكلي نداشتم 

خدایا شکرت🙂
بعضی وقتا دلم خیلی میسوزه انقدر که گریم میگیره  از این نظام آموزشیه گند  اول که 12 سال ع ...

اخ حرف دلمو منو زدی چقدر فهمیده ای عزیزم لایک👍

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
خدایا  ما تاوان کدوم گناه بودیم که از کل دنیا در سرزمین بهشتی ایران دیده به جهان گشودیم  ...

منم.امروز کلی قلمچی رو نفرین کردم خدا ازش نگذره بخاطر پول با جون ما بازی میکنن

خداکنه عقب بیفته😓😓😓😓

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
چی بگم عزیزم  دلم از این حرفا پره  دارم از دستشون دیوونه میشم به خدا  عمرمون رفت&n ...

منم 19 سالمه و واقعا از این شرایط درس خوندن متنفر شدم اون از اون همه سال با کلی استرس که تجدید نشی و فلان اخرشم یه مشت معلم عقده ای سر این که چون خودشیرین نبودی بهت نمره کم بدن اینم از کنکور تازه کنکور برگزار بشه هم باز هم کسایی که پارتی دارن و پول و سهمیه قبول میشن اینا همش حرفه اگه درس بخونی قبول میشی حق تقدم همینا هستن تازه شرط معدلم باشه باز هم ناحقی میشه واقعا نمیدونم چرا فکری به حال نوع تدریس و نوع نظام اموزشی نمیکنن خسته شدیم دیگه..

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜

دو فوریتی یکی برای منم توضیح بده

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹