یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹
چی بگم عزیزم دلم از این حرفا پره دارم از دستشون دیوونه میشم به خدا عمرمون رفت&n ...
منم 19 سالمه و واقعا از این شرایط درس خوندن متنفر شدم اون از اون همه سال با کلی استرس که تجدید نشی و فلان اخرشم یه مشت معلم عقده ای سر این که چون خودشیرین نبودی بهت نمره کم بدن اینم از کنکور تازه کنکور برگزار بشه هم باز هم کسایی که پارتی دارن و پول و سهمیه قبول میشن اینا همش حرفه اگه درس بخونی قبول میشی حق تقدم همینا هستن تازه شرط معدلم باشه باز هم ناحقی میشه واقعا نمیدونم چرا فکری به حال نوع تدریس و نوع نظام اموزشی نمیکنن خسته شدیم دیگه..
من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹