2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
منم ارشدم رک میکنم ولی اینا چیکار کنن دیگه از فروردین کرونا هست دیگه 

همش به امید اینکه بهتر بشه انداختن عقب

یه بار مثل آدم بگن برگذار نمیشه ۶ ماه دیگه برگذار میکنیم و تمام

نه که هی دو هفته دو هفته بندازن عقب  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهداشت رو هر کس میتونه با اسپری الکل رعایت کنه واسه دکتری هم ۸۰ درصد راضی بودن والا

جدی؟ همون ۸۰% درصدی که سنجش گفت داوطلبا راضی ان بعد یادش افتاد اصلا نظرسنجی نکرده ؟؟؟😂😂😂😂😂

✅محرز: کنکور در استادیوم آزادی و دیگر فضاهای باز برگزار شود

🔹مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، از پیشنهاد این ستاد برای برگزاری کنکور در استادیوم‌ها و فضاهای باز از جمله استادیوم آزادی خبر داد.

🔹محرز، یکشنبه در یک برنامه رادیویی درباره شرایط برگزاری کنکور گفت: «کنکور سراسری برای هر دانش‌آموز تعیین سرنوشت برای او محسوب می‌شود و این امتحان باید در شرایطی به دور از استرس برگزار شود. پیشنهاد ما در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، در جلسات آتی، برگزاری کنکور در استادیوم‌ها از جمله استادیوم آزادی و فضای باز آن است.»

🔹او به «جهش ویروس کرونا» اشاره کرد و ادامه داد: «در ابتدای شیوع کرونا، هر یک نفر بیمار مبتلا به کووید۱۹ ممکن بود چهار نفر را مبتلا کند، اما با جهش ویروس، هر یک نفر مبتلا به ویروس، می‌تواند ده نفر را مبتلا کند.»

🔹با توجه به افزایش شیوع ویروس کرونا در ایران، بسیاری از داوطلبان خواهان به تعویق انداختن کنکور شده‌اند.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎓 معلمان و دانشجو معلمان کشور🇮🇷

🔶 آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان و کنکور_۹۹👇

https://t.me/joinchat/AAAAADwAbMtu_oSIoDVV3A

✈🇺🇸

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
۸۰درصدراضی بودن؟ اززبون یه عده مافیاحرف میزنین شما

کشتین خودتون رو با مافیا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خدا وکیلی تو اون دما نامردیه اونجا الان تخم مرغ رو بذاری بیرون نیمرو میشه 

😐نگاه اگه کولرا سالن ها هم خنک بکردن مشکلی نداشتیم واقعاااا کلا مرداد اوج گرمای خوزستانه به اصلاح بهش میگن خرما پزون

🌚
وا، مگه به دوست داشتن منه😕

😅

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
انگارشماازهیچی خبرنداری رعایت شدن وتوازمون دکتری دیدیم یه جوری میگین انگارکرونایه سرماخوردگی سادست&n ...

عزیزم این بیماری ی چیز تموم شدنی نیس حالا حالاها هس حداقل این استرس و دغدغه تموم شه دیگه

احسان علیخانی دقیقا چکارست که بیاد نظر بده؟

عزیزم چون کرونا یه بیماری اپیدمی هستش ایشون هم شهروند این کشور هستن حق نظر دادن دارن به خاطر اینکه  از اومدن تماشاچی برنامه اش به خاطر کرونا جلوگیری کردن چون یجور تجمعات محسوب میشد با اینکه سقف اونجا بلند تر از حوضه های امتحانی هستش و از عوامل برنامه تست کرونا میگیرن و از مراقب های کنکور خیر دلیل اورد که تعویق و لغو کنکور باید اجرا بشه چون کنکور هم یجور تجمعات محسوب میشه و جون خیلیا از جمله خودش به خطر خواهد افتاد