2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
کاش سراسری رو بندازن عقب دست از سر ارشد بردارن  از فروردین مسخره اینا شدیم بخداااااا

منم ارشدم رک میکنم ولی اینا چیکار کنن دیگه از فروردین کرونا هست دیگه 

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصنم همچین چیزی نیس مگه مردم تو جامعه تردد ندارن اینم مث همون با رعایت بهداشت هیچی نمیش

انگارشماازهیچی خبرنداری رعایت شدن وتوازمون دکتری دیدیم یه جوری میگین انگارکرونایه سرماخوردگی سادست 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
به اندازه زمان اعلام نتایج کنکور استرس دارم🤦🏻‍♀️😂😐😑من به خاطر درسم اینستا و تلگرام حذف کردم هیچ ...

خواهش میکنم😍

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
منم تگ کن لطفا 😘 از بلاتکلیفی خسته شدم دیگه 😫

باشه💎🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
الان مادر دوست دخترم گفت من که دخترم ۱۴۰۰ داره ولی دوستم گریه می کرد می گفت بچم دیوونه شده چرا انداخ ...

دوست دخترت ؟؟؟؟😐😐😐😐😐

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
😑آره بعد هی قسم آیه باید بخوردن بابا مال گرماس تب نداریم بذارید بریم سر جلسه ک دیگ رفتن جلو کولر خن ...

خدا وکیلی تو اون دما نامردیه

اونجا الان تخم مرغ رو بذاری بیرون نیمرو میشه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 
اخرش چیشد؟

جلسن فعلا 💎😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بهداشت رو هر کس میتونه با اسپری الکل رعایت کنه واسه دکتری هم ۸۰ درصد راضی بودن والا

۸۰درصدراضی بودن؟ اززبون یه عده مافیاحرف میزنین شما

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم