2821
2789

عوض کردم تشک فکر نکنم کمر درد بیاره چون ما هم تازه تشک تخت رو عوض کردیم ولی اینکه روی زمین میخوابیدین شاید عادت به تخت ندارین اینجوری شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عادی میشه برات

دیسک کمرم دارما اما اصن نمیخام مدیکال بخرم گفتم سفت متوسط بخرم اینو خریدم ولی ۳ ازین سفتره مموری فوم نداره ینی گودی رو پوشش نمیده اما این برا گودی خوبه

ببین رویا فوق العاده تشک خوبیه ولی مدل اولترا سفت هست و طبی اگه نرم تر دوست  داشتین باید مدل بونل میگرفتین.ما ۳ سال بونل ۳ داریم فوق العاده ست.

از برند رویا و کیفیتش مطمین باش

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
منم این مشکلو دارم . میشه بگین چی خریدین اینبار و ازش راضی هستین ؟

والا ما ی اشنا داشتیم از ترکیه میورد درس میکرد همون قیمت ۴ تومن برام دراومد ولی سفارشی درس کرد ک الان شده ۶ تومن

سلام

دانیال عباسی،مسئول بازاریابی و تبلیغات فروشگاه اینترنتی تشک سرا هستم.

خدمات تشک سرا رو میشه تو قیمت خرید و فروش تشک دونفره و یکنفره ارزان خوشخواب،رویا و همچنین مشخصات قیمت خرید و فروش انواع روتختی دونفره و یکنفره خلاصه کرد.

اگر خواستید میتونید از محصولات ما هم بازدید کنید.

همچنین از اونجایی که خرید بدون تخفیف نمیشه،کد تخفیف زیر رو هم از من یادگاری داشته باشید.

da1400

سلام عزیزم من هم مثل شما مشکل کمردرد دارم و دنبال تشک خوب می گردم 

رویا مدل اولترا که داشتین نرم و فنری بود ؟ تشک جدیدتون نرمه یا سفت؟ 

و اینکه برای تعویض تشک رویا رو به خود شرکت پس دادین ؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792