2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38603 بازدید | 5906 پست
اره قطعا برمیگرده  از اسمِ من ک خوششون اومده  اون ب قولِ بچه ها بین مایی رو بشمر ۳ تعلیق ...

چیکامو وصل نمی کنن نامرداااااااااااااااااااااااااااااا

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
زبيم و رنج نامردي دگر دردي نميبينم مزن لاف مروت را كه من مردي نميبينم منم آن چوب سرگردان به ساح ...

مدتي هست که حيرانم و تدبيري نيست
عاشق بي سرِ و سامانم و تدبيري نيست
از غمت سر به گريبانم و تدبيري نيست
خونِ دل رفته به دامانم و تدبيري نيست...

وحشی-بافقی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه یه شعرم بخونیم اعتصامی دعوا نکنه🤒🤕😝

بنی آدم اعضای یک دیگرند   که در آفرینش ز یک گوهرند

پروین_اعتصامی#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من برم فعلا @afra_70 برگردم ببینم رفتی بای بای تا ابد

این افرا وامونده ام پرسپولیسی در اومد 

چرا ابی نمیشه هیچوقت 

فکر کنم باید عکس لب ساحلی بزارم عین ماه تنها 

این کاربریم قرتی تشریف داره‌ 😝😜😂

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤
من مرد تنهای شبم مهر خموشی بر لبم تنهاو غمگین رفته ام دل از همه گسسته ام تنهای تنها،غمگین و رسوا ...

هر که عاشق نبود؛ مَرد نشد!
نقره فایق نگشت تا نگُداخت...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه یه شعرم بخونیم اعتصامی دعوا نکنه🤒🤕😝

ما که دائم دم زمیخانه ،زدیم ...

روز شب را سر به پیمانه،زدیم ..

درته آن کوزه ی سرخ شراب ...

یک سری بر قلب دیوانه،زدیم ...

غصه ها را در شراب و نوش دل ...

وه چه تنها وغریبانه زدیم ... ...

سیلی تلخی به مستی های درد .....

همچنان بر قلب فرزانه زدیم...

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@دخترجذااب75  

آخه تو دنیای منی 

آخه تو رویای منی 

صدای تب دار منی 

یار منی 

کجایی ؟

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
مدتي هست که حيرانم و تدبيري نيست عاشق بي سرِ و سامانم و تدبيري نيست از غمت سر به گريبانم و تدبيري ني ...

تدبیر كند بنده و تقدیر نداند
تدبیر به تقدیر خداوند نماند
بنده چو بیندیشد پیداست چه بیند
حیله بكند لیك خدایی نتواند

🌷☘🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
چیکامو وصل نمی کنن نامرداااااااااااااااااااااااااااااا

اخ نگو منم دلم برا چیکا خیلی تنگ شده

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خدانکنه مهربونم😍 وای خدا الهی من برات بمیرم 😭خواهری قوی باش💖 مهسا ببین چجوری دلت میاد مهریماه و ...

والا من غلط کنم

حالا دردایِ ی. سال قبلتونم نندازین گردنِ منِ بدبخت 🤕 😝

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤
مرسی گلم هیچی زیاد دیگه تو سایت نمیام

خواهش میکنم، آهان، انشاالله هر جا هستی سلامت باشی 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
مدتي هست که حيرانم و تدبيري نيست عاشق بي سرِ و سامانم و تدبيري نيست از غمت سر به گريبانم و تدبيري ني ...

یه کاربر بود قبلا تو تایپک شعر میومد هروقت شعر شمارو میبینم یاد ایشون میوفتم 😅

فک کنم اسمش این بود

@دلبراماوحشی  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
یکی را آرزو کردی و رفتی برایش پرس و جو کردی و رفتی تو هم تا آبرو از من گرفتی مرا بی آبرو ...

دلِ ما بردی و گویی که خبر نیست مرا!

پرده اکنون که دریدی؛ ز چه می پوشانی...؟

خواجوی-کرمانی#