2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست

توان گفتن آن راز جاودانی نیست! 

تصوری هم از آن باغ ارغوانی نیست! 

پر از هراس و امیدم، که هیچ حادثه ای 

شبيه آمدن عشق ناگهانی نیست

ز دست عشق به جز خیر بر نمی اید

وگرنه پاسخ دشنام، مهربانی نیست! 

درخت ها به من آموختند: فاصله ای 

میان عشق زمینی و آسمانی نیست 

به روی اینه ی پر غبار من بنویس :

بدون عشق جهان جای زندگی نیست

فاضل نظری

در این عمر که میدانی فقط چندی تو مهمانی! به جان و دل تو عاشق باش... رفیقان را ...مراقب باش... مر ...

این قافله عمر عجب میگذرد 

دریاب دمی که با طرب میگذرد 

ساقی غم فردای حریفان چه خوری 

پیش آر پیاله را که شب میگذرد.....

خیام

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای از تو نوشتن بهانه لازم نیست

ادا و اطوار شاعرانه لازم نیست

همین که نام تو را می‌برم خودش شعر است

همین که نام تو آمد، ترانه لازم نیست

من و تو در سفر عاشق شدیم و اینسان که
هنوز در سفریم، آشیانه لازم نیست

خود آمده‌ست به آغوش آتش ابراهیم
خود آمده‌ست و خودی را زبانه لازم نیست !

به گیسوان پریشان خود مزن شانه
بیا که شانه‌ی من هست و شانه لازم نیست

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
برای از تو نوشتن بهانه لازم نیست ادا و اطوار شاعرانه لازم نیست   همین که نام تو را می‌برم خو ...

چقدر تنهام تنهام تنهام ، چقدر سرده بی تو دستام

تورو می خوام میخوام میخوام ، پر از شک سرده چشمام

چقدر تنهام تنهام تنهام ، چقدر سرده بی تو دستام

تورو می خوام میخوام میخوام ، پر از شک سرده چشمام😐☹

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یاسمن اینجوری نباش  شعر غمگین نزار

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ....

چشم ..فقط بخاطر تو عزیزدلم☺🌻

وقتی سیم حکم کند و زر خداشود

وقتی دروغ داور هرماجرا شود

وقتی هوا هوای زیست

سرپوش مرگ صدها صدا شود

بگذار در بزرگی این منجلاب یأس

دنیای من به کوچکی انزوا شود

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یاسمن اینجوری نباش  شعر غمگین نزار

گرچه زیبا تر ز ماهی ، آمدی از آسمان

تا نیفتد چشم نامحرم به شب تابیدنت

گل شدی ، آنقدر زیبا تا که یادت می کنم

ترسم ای گل جان بگیرد عقده های چیدنت

مثل باران می زنی بر پنجره تا میرسی

سنگ بارانش بکن اینبار با باریدنت

خسته ای میدانم اما ساعتی بیدار باش

شاعر چشمت بمانم شاهد خندیدنت

سلام مهتاب جان خوبی عزیزم 🤗🌹🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یعنی من تو این سایت دارم افسردگی می گیرما خب بر نگرده جان جانان مگه چی می شه خودت و بچسب 

قضیه عاشقی نیست عزیزم ...دلم برای پدرم تنگ شده. فوت شدن

یعنی من تو این سایت دارم افسردگی می گیرما خب بر نگرده جان جانان مگه چی می شه خودت و بچسب 

سلام آبجی ماویش..... آفرین 👌👌👌

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قضیه عاشقی نیست عزیزم ...دلم برای پدرم تنگ شده. فوت شدن

خدا رحمتشون کنه 💚

الهی عزیزمممممممممممم🥺🥺🥺🥺😔😔😔 پدر و مادر بحثش جداست  غمگین باش غمگین باش که غمگینمون کر ...

ممنون گلم .عذر میخوام اگه ناراحت شدین🌻

سلام آبجی ماویش..... آفرین 👌👌👌

شکست عشقی خورده های عزیززززززز

شما نیازمند چند جلسه مشاوره روانشناسی هستید 

برای اینکه دوباره بتونید فارغ ز غوغای جهان باشید 

بنده در خدمتمممممممم😁