2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38612 بازدید | 5906 پست
@flfli   ریپ زدم احساساتی شدم برای بازگشتت نخوندی 😢💓

سلام جانانم والا ازدست این کاربر نی نی فکر کنم یه صدتایی لایک زده ندیدم عزیزدلم صبر کن برگردم عقب ببینم گریه چرا ؟؟من که انقدر دلم تنگتون شده بود ❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانانم والا ازدست این کاربر نی نی فکر کنم یه صدتایی لایک زده ندیدم عزیزدلم صبر کن برگردم عقب بب ...

کاربر نی نی 😶؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

راستش را بخواهى، آمدم!

هر شب، نه یک بار، نه دو بار...

به تعدادِ تمام شب هاىِ بعد از نبودنت!

آمدم...

و هر بار اين شک به جانم مى افتاد...

نيستى يا خودت را به نبودن زده ای؟!

اما اين بار صبح كه چشم باز كردى....

پشتِ دربِ خيالَت را بخوان..

برايت تا بی نهايت نوشته ام..

جانم، آمدم، به اندازه‌ىِ

تمامِ دقايقى كه داشتَمَت..

نبودى اما!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

گاهی هم از تظاهر

خسته می‌شود؛

رو به روی خودش می‌نشیند

نقابش را بر می‌دارد

و برای تمام ثانیه‌هایی که

مجبور بوده خودش را گول بزند، گریه می‌کند...

کاربر نی نی 😶؟؟

اهوم خودشو کشته من دلم براخودش میسوزه وگرنه تادلت بخواد من صبورم 😁😁😁

اهوم خودشو کشته من دلم براخودش میسوزه وگرنه تادلت بخواد من صبورم 😁😁😁

باید سپر از پشت ببندم که در این شهر

افتاده به نامرد جماعت سر و کارم

واووووو کجاییی پرتقالی ؟؟اصلا نیستی عزیزدل واقعا عیدمون عید شد خوشحالم میبینمت دوست جان❤❤❤🤩🤩🤩😘😘

سلام فلفلی سلام مهربون سلام انرژی جون

واقعا فلفلی هستینا پرانرژی و گل

ممنونم ازتون منم خیلی دلم تنگ شده حتما باز بیشتر میام

عید شماهم مبارک باشه با ارزوی بهترینا😍😍😍😍😍😍🌼😍🌼😍🌼😍🌼😍🌼😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

خیلی ممنونم از شما🌺 این فقط یه جور مدیریت و برنامه درست درمورد پیشرفت بهتر و بیشتره وگرنه تو شعر وا ...

خواهش میکنم🌻 

هر کسی تو ی زمینه ای استعداد داره واقعا گفتم 

توضیحاتتون خیلی جامع بود و با کلمات روان....

بله انگار ی تلنگر بود برام البته اگه بتونم باز ادامه بدم. 

ممنون لطف میکنین باعث افتخاره بخونین و نظر بدین 

تشکر فراوان🙏

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
دلمون تنگ میشه اونوقت چه کنیم  کی جوابگو هست بالام جان 😢

پرسید دوست رو چون دوستش داری بهش نیاز داری یا که چون بهش نیاز داری دوستش داری؟
گفتم چون دارمش بی نیازم…❤

خواهش میکنم🌻  هر کسی تو ی زمینه ای استعداد داره واقعا گفتم  توضیحاتتون خیلی جامع بود و ...

بارون کو شعرت؟؟