2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38612 بازدید | 5906 پست
سلام مهربون جانم نه دورتون بگردم  منم مثل شما الان اومدم و متاسفانه شعری پست نکردم

سلام غزلبانو جان میشه شعر منم نظربدین صفحه267 

ممنون میشم ازتون❤ 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
خوبی عزیزدلم عیدت مبارک جانان 

خوبم مهربون جان ، سپاس 

تنها دروغ زندگیم اینه که هر کس حالمو می پرسه میگم خوبم 

دلم بی صبرانه ، یک شبانه روزِ بی درد میخواهد 

با نفس کشیدن های بی دغدغه

با خندیدن های بدون ترس 

چقدر قلب بزرگ من آرزوهای کوچک دارد

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبم مهربون جان ، سپاس  تنها دروغ زندگیم اینه که هر کس حالمو می پرسه میگم خوبم  ...

"سکوت" ؛ بزرگترین اشتباهِ آدمهاست، وقتی رابطه‌ای به سراشیبیِ تردید رسیده، وقتی حرفهای زیادی برای گفتن و توضیحاتِ ناگفته‍‍‌ای برایِ شنیدن هست؛ شاید "سکوت" ، بی‌رحمانه‌ترین حالتِ کنار کشیدن باشد .
بیشترِ آدمها مترجمِ خوبی برایِ سکوت نیستند !
آدم ها زخمیِ سکوت‌اند و ترجمه‌ای جز بی‌توجهی و تردید، برایش ندارند!
حرف بزنید !
حرف نزدن ، اسلحه‌ی خاموشی‌ست، رویِ شقیقه ی روابط و آرامش آدمها !
باور کنید "سکوت" ، همه چیز را بدتر میکند ...
سکوت نکنید !❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خوبی عزیزدلم عیدت مبارک جانان 

ضمنا بی نهایت سپاس از گل های زیبایی که بهم هدیه دادی 

کل فصل زمستون توی خونه و محل کار من گل نرگس باید باشه 

بهم جون میده 

خواهش میکنم. ممنون. نفرمایید لطف وبزرگواری شماست 

🌺🌺⚘🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
چالش شعر🌻 ببخشید زیاد جالب نشده حالم خوب نییت😔 شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست  نور د ...

ای جان 

واقعا آفرین 

شما شاعر توانمندی هستید 

همکلامی با شما افتخاره برای من 

واقعا دستمریزاد 

سلام دوستان لطفا شعر پیشنهاد بدین برای آغاز تاپیک جدید 🙏🌹🍀

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
سلام دوستان لطفا شعر پیشنهاد بدین برای آغاز تاپیک جدید 🙏🌹🍀

ضمنا بی نهایت سپاس از گل های زیبایی که بهم هدیه دادی  کل فصل زمستون توی خونه و محل کار من گل ن ...

تو که جات تو قلبه قربونت برم منباب علاقت به رنگ زرد برات گذاشتم  وگرنه به پای صفا وصمیمیت و یکرنگیت فقط بایدافرین گفت عشق جان

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ای جان  واقعا آفرین  شما شاعر توانمندی هستید  همکلامی با شما افتخاره برای من  ...

ممنون خیلی خیلی لطف دارین 

من همش یک هفته ست می نویسم 

خیلی مونده تا به شما برسم باعث افتخاره 

شعرامو میخونین و میپسندین بی نهایت سپاسگذارم 

🙏🌹🌹🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
تو که جات تو قلبه قربونت برم منباب علاقت به رنگ زرد برات گذاشتم  وگرنه به پای صفا وصمیمیت و یکر ...

سپاس مهربونم 

بله هیچ رنگی مثل زرد ، حالا توی هر چیزی میتونه باشه ، حالمو نمیتونه اینقدر متحول کنه 

از طرفی هیچ هدیه ای برام ارزشمند تر از گل نیست 

دیگه گل ، اونم زرد باشه ، چه خواهد کرد در وجودم 

می بوسمتون 

ممنون خیلی خیلی لطف دارین  من همش یک هفته ست می نویسم  خیلی مونده تا به شما برسم باعث اف ...

شما یه هفته س شروع به شعر سرودن کردید واقعا؟

یعنی تا قبل از اون نمی نوشتید ؟