2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
سلام صبح بخیر  این چه جالب بود من شهریوری هستم،😍

سلام آبجی دنیا صباح الخیر وبلبسمه.🌸💚🦋 آبجی فدات 

جالب نیست .😑.. من فروددینی ام 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی دنیا صباح الخیر وبلبسمه.🌸💚🦋 آبجی فدات  جالب نیست .😑.. من فروددینی ام

سلام خوبین چرا هنوز بیدارین تازه بیدار شدم من

منم ۷شهریورم،😃

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شماها هنوز بیدارین من تازه بیدار شدم 

خواب نمیبرد مرا🤔🤕

مرگ نمیدرد مرا

اه چه بی بها شدم

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
سلام خوبین چرا هنوز بیدارین تازه بیدار شدم من منم ۷شهریورم،😃

به خوبیت نازنینم.... این نویسندش دشمنی داشته  با فروردینی  ها🤪  انشالله براتون تاپیک تولد میزنم 🧡💚❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به خوبیت نازنینم.... این نویسندش دشمنی داشته  با فروردینی  ها🤪  انشالله براتون تاپیک ...

وای ممنون فدات شم ،😍😍

به سوگند اینام گفتم کادومو دیگه باید یواش یواش آماده کنن،😂

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

ما را ز خاک پاک نجف آفریده اند

ما را غلام کوی علی بر گزیده اند

کی از زبان ما بجز او را شنیده اند

آنان که طعم وصل نجف را چشیده اند

مستند تا ابد چو دل می گسارها

اصلا مسلم است نیازی به آیه نیست

دین را بجز محبت او قدر و مایه نیست

جز او به طاق عرش خداوند پایه نیست

نور است و گرد نور سیاهی و سایه نیست

شب میشود ز نور علی چون نهارها

مهر علی به لوح دل ما مصور است

نی ما،بر انبیا دل و دلدار و دلبر است

عیسی غلام کوی گدایان قنبر است

موسی به طور سرخوش دیدار حیدر است

باشند انبیا به درش پرده دارها

دین کامل از ولای علی گشت در غدیر

گردید مصطفی به ولای علی بشیر

یعنی علیست بر همگان سرور و امیر

گشتند دشمنان علی بعد از این حقیر

اسلام در غدیر یافته این اعتبارها

وقتی علی به دست نبی بر فراز رفت

از کفر در غدیر همه ی امتیاز رفت

از دین بدون حب علی هر جواز رفت

آوای دین ز کام نبی در حجاز رفت

با یا علی گرفت ز مذهب ، غبارها

از دین حق ولایت حیدر بود هدف

مهر علیست گوهر و دین است چون صدف

دل بسته ایم ما ز ازل بر شه نجف

تا آوریم باده ی وصل علی به کف

داریم از شراب لبش انتظارها

در انما،علی شده از سوی حق خطاب

یعنی علی ز جانب حق گشته انتخاب

هو حق علیست ماحصل چارمین کتاب

فهمیدم از ندای سلونی بوتراب

علم از علی گرفته چنین اعتبارها

تا از نیام خود به در آورده ذوالفقار

دشمن ز برق تیغ دو دم گشته در فرار

از ذوالفقار قهر خدا گشته آشکار

کی همچو ذوالفقار بدیدست روزگار

تیغ دوپیکری به کف شهریارها

دانی چرا نداشت زره پشت مرتضی

بر پشت شیر،زره کی بود سزا

بر دشمنان،علی نکند پشت هیچ جا

شاهد بیاورم پی تایید ادعا

همچون حنین و بدر،برایت هزارها

مقداد شان تو نبود مدح شاه دین

مثل خداست حیدر کرار بی قرین

هرچند شعر تو شده زیبا و دلنشین

حد تو نیست مدحت بی حد که با یقین

کار تو نیست مدح خداوندگارها

مقداد اصفهانی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
وای ممنون فدات شم ،😍😍 به سوگند اینام گفتم کادومو دیگه باید یواش یواش آماده کنن،😂

خواهش میکنم نازنینم. خدانکنه🤗❤️🌹

دوستان لطفا شعر کامنت کنید، تاپیک رو قفل کنم؟؟ 

غلد خوردیم اعتصامی😋

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
سلام صبح بخیر،😍😍😍

کامنتتو پاک کن

کاش مثل دنیای حقیقی میشد همدیگرو دید،😃

گوش‌ها باز که امروز هزاران خبر است

خبری خوب‌‌تر از خوب‌تر از خوب‌تر است

صف ببندید که هنگام نماز روح است

در گشایید که جبریل امین پشت در است

همگی عید بگیرید که عید آمده است

این همان عید خدای احد دادگر است

سورۀ مائده خوانید که صد مائده نور

از خدا در دل هر آیۀ آن مستتر است

هر طرف می‌نگرم قافله در قافله دل

هر دلی بال‌زنان سوی علی رهسپر است

این همان عید غدیر است که در خم غدیر

گوش‌ها یکسره بر خطبۀ پیغامبر است

خطبۀ ختم رسل حکم خدا مدح علی‌ست

خطبه‌ای که سندش مستند و معتبر است

ایها الناس هر آنکس که منم مولایش

این علی او را تا روز جزا راهبر است

این علی بعد نبی رهبر و مولای شماست

این علی منجی یک خلق به موج خطر است

من همان شهر علومم همه باشید گواه

که علی تا ابدالدهر بر این شهر، در است...

گر دو صد کوه طلا در ره معبود دهید

بی تولّای علی جمله هبا و هدر است...

به سر دوش رسول و به کف پای علی

بنویسید علی بت‌شکن بی‌تبر است...

بی تولّای علی نیست رسالت کامل

ثمر باغ نبوّت همه از این شجر است

نخل‌ها جمله گواه‌اند خدا می‌داند

که علی تشنه، ولی تشنۀ اشک سحر است

حاج غلامرضا سازگار

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
چرا مگه بد بود

ن درو گوهر بود عچقم 😋😋😂😂😂😂