2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38612 بازدید | 5906 پست
اوووووف اووووف اوووف🤣🤣😅😅😅🤣😅😅😅😅😀0 iui

😋😋😋😋😋😋😋😂😂

مگه داریم ازاین شام خوشمزه تر😍😍😋😋😋😝😝

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیزم تو هم مث منی  منم عاشق بارووونم😍😍😍😍 کدوم شهری مگه

الان اعتصامی میگه چت نکنید 😶😶😶♀‍🤦🏻

تبریز انقده خنکه هوا باد طوفان یهو اروم اصن معلوم نیست چی به چیه انگار نه انگار مرداد ماهه😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما میاد دلت بسوزد 😛😛😛

خوش بحالتونااا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
الان نمیزاره ساعت۹ میزاره😅😥😂😂😀😅😅😅😅😅😂😂😂😂

نمیزاره🙄

چیو نمیزاره🤔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من شام چی بزارم😥

مفطح😁

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام ... بله ولی نم نم میباره ...هوا ابریه 

خوش به حالتون ....

باران!
به روزگارِ من ببار
من از باورِ این‌همه فاصله بیزارم
من از دویدن
میا‌ن خودم و سایه‌ها خسته‌ام
من از تقدیرِ گلی‌
که پشتِ پنجره‌ام نمی‌‌روید، غمگینم
بسیار غمگین
باران ببار!
بر این خانه
بر این کوچه
بر هیبتی‌ بی‌‌وزن
بی‌ زمان
بی‌ ستاره
ببار
باران بخوان
با چشم‌های بسته بخوان
که این حرف‌ها
نه بیداری می‌طلبندو
نه هوشیاری...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

الان اعتصامی میگه چت نکنید 😶😶😶♀‍🤦🏻 تبریز انقده خنکه هوا باد طوفان یهو اروم اصن معلوم نیست چی ب ...

آره الفراااار😂😂😂😂

طوفانم دوس دارم😍😍😍

خوش بحالتونااا

😎😎😛

دلم گرفته، خزان است حــال و احــــــوالم

که منکرانه گریـــــزان زِ چنگِ اقبـــــــالم

هوایِ ابریِ دل را غــــــــزل نمی خواهد

قداست کلمــــاتش، کجـــــاست اجـمـــــالم؟!

به کویِ مستیِ مهمــــان بیـــــــــا و باده بده

همان شبی که ترحّــــــــــم کنی به اهمـــالم

تمام شب به سکوتی، تو را صــــدا زده ام

به ناله های پیــــــاپی، شکــــن تو اغــــلالم

بیا که خــــــرجِ دواهای این غزل بیش است

به وزن چـــاره گری کن، بفـــــــکر افعـــــالم

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
کفو ونعم 

جان🙄

غزل سبز نگاه تو اگر پنهانیست

آخرین کوچه ی احساس پر از ویرانیست

لحظه ای نیست که مبهم نشود نقطه ی تنهایی من 

وبرای تَرَک بغض دلم بارانیست

گفته بودند که تکرارعبورتو ازاین پنجره هاست

بوی نمناکی دل خاطره ای طوفانیست

حجم متروکه شدن ثانیه ها را گم کرد

پشت این قافیه ها خلوت غم زندانیست

دل هرکس نتوانست که احساس کند رنگ تورا

وبفهمد که کدامین غزلت راه تو را پایانیست

التهاب است که از چشم سحر می ریزد

ای مسافر گذری خاطره ها بارانیست

سلام.. دوستان لطفا نظرتون رو درباره ی این شعر بگین.. سروده ی خودمه ازدوران نوجوونیم یادگار دارمش.. ممنون

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش

گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش

دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند

خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش

جای آن است که خون موج زند در دل لعل

زین تغابن که خزف می‌شکند بازارش

بلبل از فیض گل آموخت سخن ور نه نبود

این همه قول و غزل تعبیه در منقارش

ای که از کوچه معشوقه ما می‌گذری

بر حذر باش که سر می‌شکند دیوارش

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
مفطح😁

اووووف😥😥😥😥😥😥هوس کردم ظهر پاچه گوساله خوردم😖😋😋😋😂😂🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞