2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38613 بازدید | 5906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام آنکه نامش بهترین است

به نام آنکهذکرش دلنشین است

به نام نامی خلاق رحمان

که صد هابهتر از آن است واین است

به نام خالق زهرا وزینب 

که تمثال شرف روی زمین است

به نام هو وذکر شاه مردان

که عشق است وولی مسلمین است

به سر بنهاده او تاج سلونی

و تار موی او حبل المتین است

شرافت با علی شد شهره شهر

عدالت با علی ارکان دین است

عبادت بی ولایش بت پرستیست

تمام باور شیعه همین است

نه شیعه معنی قرآن همین است

شعار حضرت روح الامین است

فقیرم شاه خود را دوست دارم

کلام آخر شیعه همین است

ایا وهابیان پست فترت

فقط حیدر امیر المومنین است

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
مرسی 😊❤

خواهش میکنم نازنینم 😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه حدیث قدسی هست که آدمو از خجالت آب میکنه.

خداوند می فرمایند :

"یا مطلقا فی وصالنا، ارجع. و یا محلفا علی هجرنا، کفر. انما ابعدنا ابلیس لانه لم یسجد لک، فواعجبا، کیف صالحته و هجرتنا"

میدونی یعنی چی؟

فرض کن یه رفیقی داری که عاشقشی و خیلی دوستش داری.براش همه کار میکنی.

مثلا یه روز تو خیابون راه میری و میبینی یه نفر داره با رفیقت دعوا میکنه، و شما میری جلو و برای دفاع از دوستت ،با اون طرف دعوا میکنی کتک کاری میکنی و دیگه باهاش قهر میکنی.چون دوستت رو زده.

اما بعد از چند روز میبینی دوست و رفیقت داره با اون آدم راه میره و میگه و میخنده.چه حالی پیدا میکنی؟به دوستت میگی بابا من بخاطر تو با اون دعوا کردم و حالا تو رفتی با اون رفیق شدی و خوش میگذرونی؟!!!

آره.قضیه ما و خدا هم همینطوره.معنی حدیث بالا همینه. خدا میگه من شیطان رو بخاطر اینکه بر تو سجده نکرد از خودم روندم. اما تو حالا رفتی با اون دوست شدی و منو ترک کردی؟؟؟!

ترجمه حدیث؛

"ای کسی که وصال ما را ترک کرده ای، برگرد. و ای کسی که بر جدایی از ما سوگند خورده ای، سوگند خود را بشکن.ما ابلیس را برای این از خود راندیم که بر تو سجده نکرد "

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به نام آنکه نامش بهترین است به نام آنکهذکرش دلنشین است به نام نامی خلاق رحمان که صد هابهتر از آن ...

برای بردن نامت گل از گلم وا شد

الحمد‌لله رب العالمین

الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین

بولایة سلطان اولیا

سخن‌گذار منبر سلونی

سرور مُطلبی

ابن عم نبی

دُر هل أتی

مهر برج إنّما

شهسوار لافتی

پشوای انبیا

عروة الوثقی

کلمة الحسنی

سید الاوصیا

عماد الاصفیا

رکن الاولیا

آیة الله العظمی

خیر المومنین

امام المتقین

اول العابدین

ازهد الزاهدین

زین الموحدین

حبل الله المتین

لنگر آسمان و زمین

وجه الله عین الله نور الله سرالله اذن الله روح الله باب الله سیف الله عبدالله

اسدالله الغالب

آقاجانم علی بن ابی طالب

سلام آبجی ماهور خوبی عزیزم ممنونم بابت کامنت بسیار زیبا 🙏💚❤️🦋🌹

چالش شعر امروز🌹🌹

خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست
دل به دریازده ام فکر سر انجامم نیست

همه ی روز و شبم پر شده از عطر تنت
غیراز وصف رخت  ذکر به ایامم نیست

تا که روشن بکنم دیده به زیبایی تو
همه تن چشم شدم،عضوبه اندامم نیست

تا شوی هم نفسم ترک نفسها کردم
دور ماندم زهمه ،دوست واقوامم نیست

گوش  من پرشده از زمزمه ی پشت سرت
ترس از دشمنی و طعنه زدشنامم نیست

گر نباشی به چکار آیدَم این زیبایی
دیده ام کور شودتا که دلارامم نیست

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
چالش شعر امروز🌹🌹 خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست دل به دریازده ام فکر سر انجامم نیست همه ی ر ...

سلام بانو جان...... آفرین.... عالی ❤️❤️

یه جوری تلخ آرومم ،،

میان شعر تنهایی 

دلم تنگ است میدانم ،،

خدا هم گریه میخواهد 

یه جوری تلخ آرومم ،، 

مثال یک شب تاریک 

هوا ابری دلم باران ، 

زمین هم گریه میخواهد 

یه جوری تلخ آرومم ،،

کنار عشق و ناکامی 

به بغضی سخت میبندد ،، 

گلویم گریه میخواهد 

یه جوری تلخ آرومم ،، 

این شعر سروده ی کاربر نیما بود...🌹🌹 

تعطیل🚫                                                                                 

مرگ هر لحظه به من نزدیک تر می شود 

از در می رانمش ،از پنجره نگاهم می کند 

پنجره را می بندم 

پرده ها را می کشم سایه اش پشت روی 

پرده ترسناک تر است 

می روم روبروی آینه زل می زند توی چشم هایم 

می پرسد می ترسی؟ 

جوابی ندارم بدهم 

می ترسم اما ترسی مبهم 

می پرسم مرا به کجا می بری؟ 

می خندد قاه قاه 

صدایش توی گوشم توی اتاق می پیچد 

گوش هایم را می گیرم صدایی نمی شنوم 

رقصی دیوانه وار می کند 

دست هایم را از گوش هایم بر می دارم 

نزدیک تر می شود دستش را روی شانه هایم 

می گذارد و می گوید 

تو مرده ای خیال می کنی زنده ای 

آرام اشک هایم سرازیر می شود نگاهش می کنم 

مهربان می شود کنارم می نشیند سرم را روی 

پایش می گذارم دست های سیاه اما نوازشگری دارد 

موهای خیس اشک هایم زیر انگشت های زمختش 

می لرزد همان موها که می گفتی موج های بلند 

دریاست ...

از من می پرسد خوابت می آید ؟ خوابم می آید 

با اشاره ی سر می گویم 

چه مهربان شده اما انگار دستی قلبم را 

چنگ می زند خاطره ای ، اسمی 

چرا یادم نمی آید چرا دارم دور می شوم از همه چیز 

و همه کس 

اصلا همه چیز یعنی چه؟ همه کس یعنی که؟ 

خوابم می آید خیلی خوابم می آید... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
چالش شعر امروز🌹🌹 خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست دل به دریازده ام فکر سر انجامم نیست همه ی ر ...

عالی👏👏👏👏💓💓💓💓😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه جوری تلخ آرومم ،،  میان شعر تنهایی  دلم تنگ است میدانم ،،  خدا هم گریه میخواهد& ...

دلم تنگ است میدانم 

خدا هم گریه میخواهد😭😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......