2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
عزیزم  من هنو نخوابیدم 🙄🤕

وای کور داری نمیشی 😱من سر امتحان های دبیرستانم نمی تونستم بیدار بمونم شبو چجوری بیداری اخه 😲

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
وای کور داری نمیشی 😱من سر امتحان های دبیرستانم نمی تونستم بیدار بمونم شبو چجوری بیداری اخه 😲

نه که دارم اتم کشف میکنم 

دیگه اخراشه 

گفتم نخوابم 😒🤕😂😂😜😝😝

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه که دارم اتم کشف میکنم  دیگه اخراشه  گفتم نخوابم 😒🤕😂😂😜😝😝

نمیری خخخخ😂😂😂

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

دلم باران دلم دریا دلم لبخند ماهی ها دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور

دلم بوی خوش بابونه می خواهد دلم یک باغ ِ پر نارنج دلم آرامش ِتُرد وُ لطیف ِ صبح شالیزار

دلم صبحی سلامی بوسه ای عشقی نسیمی

عطر لبخندی نوای دلکش تارو کمانچه از مسیری دورتر حتی دلم شعری سراسر دوستت دارم🌷🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی 

با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید 

گفتمش تصویری از لیلی ومجنون را بکش 

عکس حیدر (ع)در کنار حضرت زهرا (س)کشید 

گفتمش بر روی کاغذ عشق را تصویر کن 

در بیابان بلا ،تصویری از سقا کشید 

گفتمش سختی ودرد وآه گشته حاصلم

گریه کرد آهی کشید وزینب کبری کشید 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
دلم باران دلم دریا دلم لبخند ماهی ها دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور دلم بوی خوش بابونه می خواه ...

" دلم بوی خوش بابونه می خواهد "

یهو بهار شد توی دلم 

سپاس ازتون

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که دردش کمتر است😔🍁

👌👌👌جانا! سخن از زبانِ ما می گویی...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
از کدام آغوش می توان به تو رسید؟  مرگ؟  زندگی؟  خواب؟ حرفی بزن دارم تمام می شوم ...

ای جان 

یهو دلم لرزید از این پست 

یهو چشمم خیس شد 

بعضےها مثل یڪ اتفاق‌عجیب حال آدم را خوب می‌کنند مثلِ هواےِ تازه‌اند! آدم دلش می‌خواهد در رویاهایش دس ...

"تو که باشی مگر آرزوی دیگری می ماند"

تو دنیای منی ، من بی تو دنیا را نمی خواهم 

غزلبانو#  

آسمان از هر کجا که تو باشی شروع می شود کهکشان از کنار تو آغاز می شود منظومه ها در طواف تواند ...

سلام مهربونم، ممنونم از شعر زیبا و دلنشینت   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت