2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
سلام دوست عزیزم ممنون خو بم گلم مرسی از تاپیک خو بت    

خواهش میکنم نازنینم ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

شب سردیست دلم دیده ی تر میخواهد

دل آشفته ی من از تو خبر میخواهد

قهوه و شعر و خیال تو و این باد خنک

باز لبخند بزن قهوه شکر میخواهد

غارتم کرده ای و خنده کنان میگویی

صید دل از کف یک سنگ هنر میخواهد

ترس در جام دلم ریخت در این راه اگر

یادم آمد سفر عشق، جگر میخواهد🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع این مرحله بی همرهی خضر مکن 

ظلمات است بترس از خطر گمراهی

@اعتصامی  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@ترنم_ترنم     کجایی عشق جان💖💖

فداتشم عزیزدلم😘😘😘😘😘😘😘🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
@ترنم_ترنم    

ااااااه😲😲😲 صب چالش بوده الان تگ شدم که

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
صبحے ڪہ بے حسین شروع شود ؛ شروع نشود بهتر است...! اول صبح بگویید "حسین جان" رخصت ؛ ت ...

السلام علی الحسین ❤

و علی علی بن الحسین 💛

وعلی اولاد الحسین 💚

وعلی اصحاب الحسین 🧡

السلام علیک یا ابوالفضل العباس ادرکنی 💙

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ااااااه😲😲😲 صب چالش بوده الان تگ شدم که

تازه اونم وقتی من تگت کردم یادش افتاد😎😎😎

چغولی کردم😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 

از وقتی که مرده ام 

دلتنگی هایم چندین برابر شده 

یادت هست؟

حتی آن روزها که ثانیه هایش را 

برای با تو بودن خرج می کردم 

آرام و بیصدا می گفتمت دلتنگم 

و این دلتنگی لعنتی هیچگاه رهایم نکرد 

تا لحظه ی مرگ 

دوستت دارم شیرین ترین کلمه ای ست 

که در این مکان عجیب و غریب برایت می نویسم 

وقتی تازه زیر خاکی شدم قدیمی ترها تشر می زدند 

که چرا هنوز به آن بالا فکر می کنی 

اینجا اندیشیدن به آن بالاها چندان خوشایند نیست 

هنوز موریانه ها به چشم هایم نرسیده اند 

می دانی من نگران قلبم هستم 

اگر آن را هم بخورند 

دیگر با کجای وجودم باید دوستت داشته باشم 

اینقدر از من نترس 

شب سوم بعد از مرگم 

آمدم به خوابت همین را بگویم 

اما از ترس فریاد زدی و از خواب پریدی 

نفهمیدم چرا تا این حد وحشت کردی 

اما ببین...

بخدا من همان عاشق سابقم 

فقط کمی مرده ام...😔

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
تازه اونم وقتی من تگت کردم یادش افتاد😎😎😎 چغولی کردم😂😂😂

😂😂😂😂😂😂دیدم اتفاقا

کلا من فراموش شده ام 😢😢😢😢

سلام خواهر جان شرمنده. فراموش کردم😥

فراموشی

شاعر حمید اسدی

زندگی باز عجب دلهره آور شده است
بو ی عشق من و کافور برابر شده است
روح من خیز گرفته است به نابود شدن
رفتن از ماندن ما نیز مهمتر شده است
چه بسا قصه ی تلخییست فراموش شدن
و دلم قصه ی اجبار خود از بر شده است
...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

تازه اونم وقتی من تگت کردم یادش افتاد😎😎😎 چغولی کردم😂😂😂

طوطی نگوید از تو دلاویزتر سخن

با شهد می‌رود ز دهانت به در سخن

گر من نگویمت که تو شیرین عالمی

تو خویشتن دلیل بیاری به هر سخن

واجب بود که بر سخنت آفرین کنند

لیکن مجال گفت نباشد تو در سخن

در هیچ بوستان چو تو سروی نیامده‌ست

بادام چشم و پسته دهان و شکرسخن

😍😍😍😍

فراموشی شاعر حمید اسدی زندگی باز عجب دلهره آور شده است بو ی عشق من و کافور برابر شده است روح من خی ...

مگر تو شانه زدی زلف عنبرافشان را

که باد غالیه سا گشت و خاک عنبربوست

نثار روی تو هر برگ گل که در چمن است

فدای قد تو هر سروبن که بر لب جوست

زبان ناطقه در وصف شوق نالان است

چه جای کلک بریده زبان بیهده گوست

رخ تو در دلم آمد مراد خواهم یافت

چرا که حال نکو در قفای فال نکوست

❤️❤️❤️❤️

من تمام شعرهایم را در وصف نیامدنت سروده ام..

اگر یک روز ناگهان ناباورانه سر برسی ..

دست خالی ..

حیرت  زده..

از شاعر بودن استعفا خواهم کرد

نقاش میشوم!!

تا ابدیت.. نقش پرواز را بر میله های تمام قفس های دنیا خواهم کشید..😔

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤