2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 101 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچکس اینو دوس نداره، ولی بر حسب شرایط ما روزانه بیرونیم و .... و غالبا اینطورن.

تو اینکه ۴ ساعت تو یه اتاق با چندین نفر حبس باشی رو با روزای عادی یکی میدونی؟؟؟؟

خیلی از داوطلبا کرونا دارن و نمیگن چون داوطبین دکتری ک گفتن اصلا بهشون توجهی نشد و خیلی دیر برگذار کردن کنکورو براشون

اصلا مقایسه خوبی نبود

فمینیست هستم
هیچکس اینو دوس نداره، ولی بر حسب شرایط ما روزانه بیرونیم و .... و غالبا اینطورن.

نه اصلا من تا سر کوچه هم نمیرم از ترس کرونا حالا برم کنکور بدم کرونا بگیریم خودمو خانوادمو بدبخت کنم

اره دکتری رو شنیدم ولی کنکور سراسری واقعا نمیتونه اینطوری برگزار بشه

دکتری هم کسی توقع نداشت اونجور برگزار شه ولی شد کنکور کنکوره همشون هم مهمه وقتی دکتری اونجور شد سراسری هم معلوم نیس چی بشه واقعا از همه طرف استرس دادیم

دکتری هم کسی توقع نداشت اونجور برگزار شه ولی شد کنکور کنکوره همشون هم مهمه وقتی دکتری اونجور شد سراس ...

وقتی می دونن دکتری اون طوری شد نباید اجازه بدن سراسری هم این اتفاق بیفته بعد همیشه قبل از کنکور این شایعه ها هست و بوده که تقلب می کنن حالا هرسال با توجه به شرایط فرق می کرد ولی ما که نهایی امتحان داشتیم بازرسی بدنی شدیم حتی یک وسیله ای داشتن که چک می کردن گوشی همراهمون نباشه 

نه اصلا من تا سر کوچه هم نمیرم از ترس کرونا حالا برم کنکور بدم کرونا بگیریم خودمو خانوادمو بدبخت کنم

شاید شما کاری در بیرون ندارید، ما که سرِ کار میریم چی؟ پدر بزرگوار یا همسر گرامی نمیرن سرِکار؟

تو اینکه ۴ ساعت تو یه اتاق با چندین نفر حبس باشی رو با روزای عادی یکی میدونی؟؟؟؟ خیلی از داوطلبا کر ...

۴ ساعت که کمه بزرگوار، ما تو اداره تو یه اتاق ۸ نفر هم داریم که با هم همکاری می کنند. 

یه عده درس نخوندن یا به هر دلیلی شلوغش می کنن.