2789
عنوان

کنکور

610 بازدید | 101 پست

هرکس میخواد کنکور تعویق بشه امروز زنگ بزنه و پی ام بده به مسئولین چون فردا جلسه هست شاید تاثیر گزار باشه پیگیری نکنیم میفرستن بریم پا جلسه گروهی بمیریم

😳

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب پس کی برگزار بشه

وقتی مرگ و میر از سه رقمی کمتر بشه

میدونی تست کرونای ۵۰ داوطلبین دکتری  مثبت شده؟؟ از کجا معلوم بعد از کنکور ما مبتلا نشیم

کرونا واسه همسایه نیس فقط

فمینیست هستم
امروز و دیروز کسی از نحوه ی برگزاری ناراضی نبود به هر حال امیدوارم نتایج بدی نداشته باشن

کنکور دکتری رو میگید؟35 درصد غیبت کردند و خیلی تقلبی صورت گرفت:|

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره