2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 101 پست
میان تذکر میدن من که میرفتم امتحان نهایی هی ماسکمو در میاوردم مراقب میومد بهم تذکر میداد ماسکتو بزن ...

امتحان دکتری خیلیا نزده بودن

تو عکسای پخش شده هست

دکتر شهریاری گفته چون پروتکلها در دکتری رعایت نشده نباید ارشد و سراسری برگذار بشه

فمینیست هستم
پس فقط الکی بریم کنکور بدیم تا کرونا بگیریم 😐

من حاضرم در راهش شهید بشم

چون من این زندگیو بخاطر هدفم دارم تحمل میکنم اگ ب هدفم نرسم نمیتونم این زندگیه لعنتیو تحمل کنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پشتیبان های قلمچی تک تک به بچه ها پیام میدن ک زنگ بزنید بگید مخالف تعویق هستید

به نفع قلمچیه که راه ه راه ازمون 

ازمون سه روز یه بار باید بری حتما کتابشو بگیری از رو کتاب ازمون بدی 

ولی پشتیبان من هیچی نگفت بهم

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
گفتن ترم بهمن باید برن ورودی ها جدید  برا همین میگم حالا که قراره بهمن برن بزارین اذر کنکور بد ...

اره والا خیلی بهتره اذر کولر هم لازم نیست هوا خنک تره من هرمزگانم اینجا همینجوری داریم میپزیم چ برسه با ماسک

از کی تاحالا هفته های آخر نمی خونن فقط تست میزنن 😐😐

مدل من همینه و تا الان موفق بودم

والاا سه ماه ب کنکور کتابا رو باید تموم کنی بقیه روزا جمع بندی و هفته اخر هم تست های جامع

شما حتما روشت فرق داره😊

فمینیست هستم

امیدوارم این درست نباشه ولی گفته شده ما بازرسی بدنی داریم بعید میدونم ازمونی که سرنوشت هزاران نفره اینطوری برگزار بشه هرسال هم راجب فروختن سوال ها همین مسئله پیش میاد ولی تاحالا اتفاق نیفتاده