2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 87 پست

منم خواستگارندارم چون پسرعمم دوستم داشت بهم گفت منم علاقه ای بهش نداشتم گفتم نمیخوامت رفت دعابرام گرفت اصلا یه خواستگاربرام نمیاد ۲۲سالمه میترسم همینجورپیش بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش. ادم وقتی خیلی دنبال یه چیزی باشه اون براش اتفاق نمیفته ولی وقتی بهش فکر نمیکنی اتفاق می ...

خب انقد اخلاقم گنده هر کی به بهانه ازدواج بهم پیام میده میرینم بهش😔صب یکیشون پرید چیکار کنم برگرده کیس مناسبی بود 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سوال و جواب از ایت الله بهجت:

جوانی هست که هر چه برای ازدواج می‌روند، درست نمی‌شود.

جواب: نماز حضرت جعفر(ع) را به ترتیب و با دعایی که در کتاب زادالمعاد آمده بخواند.

*خواستگاری برای دخترمان پیدا نمی‌شود، چه‌کار کنیم؟

جواب: نماز جعفر بخواند به ترتیب زادالمعاد. دعای زادالمعاد را هم بخواند. اگر بعد از نماز جعفر به سجده برود و در سجده این حاجت خودش را بخواهد یک مقداری هم چشمش را، پلکش را تر بکند ان‌شاءالله جهاتی از برای سرعت اجابت در این کار هست.

منم خواستگارندارم چون پسرعمم دوستم داشت بهم گفت منم علاقه ای بهش نداشتم گفتم نمیخوامت رفت دعابرام گر ...

ای بدبختی 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سوال و جواب از ایت الله بهجت: جوانی هست که هر چه برای ازدواج می‌روند، درست نمی‌شود. جواب: نماز حضر ...

فدات شم 

واااا خب وقتی میگه اخلاقم گنده چرا درستش نمیکنی؟

خب خواستم درست کنم یهو پریدمیتونی کمکم کنی بگی چجور برش گردونم 

همش میگم خدایا همینجور نمونم حوصله دوستی باپسراروهم ندارم اونام ک همه نمیان خواستگاری میزارنو میرن خ ...

انشالله به زودی زود عروس بشی

چی بهش گفتی؟ واکنش اون چی بود؟؟ 

این دو هفتس پیام میده بهم منم همش لوس بازی در نیاوردم و قهر میکردم صبم اون برگشت گفت درسته عاشفتم ولی بین عقلم و قلبم عقل ر انتخاب میکنم بلاکم کرد

این دو هفتس پیام میده بهم منم همش لوس بازی در نیاوردم و قهر میکردم صبم اون برگشت گفت درسته عاشفتم ول ...

خواهر ریدی که! خب وقتی هنوز دو هفتس باهمین برا چی قهر میکنی😐 

با پیام نمیشه برش گردوند؛ هم دانشگاهیته؟ میبینیش؟

خواهر ریدی که! خب وقتی هنوز دو هفتس باهمین برا چی قهر میکنی😐  با پیام نمیشه برش گردوند؛ هم دا ...

اره هم دانشگاهیه ولی دانشگاه نمیریم اونم سر کارش تهرانه و دانشگامون کرمانشاه دیگه نمیریم هی کدوم تورو قران چیزی بلدی راهنمایم کن