2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 87 پست
استارتر عزیز.. متاسفانه این تنها شما نیستی که این درد و غم رو داری ...اکثر دخترهای الان شرایط شون هم ...

من ببيست سالمه دوز پسرقبليم مشاورخانواده بود گيرداده بوبايدپزشكي قبول شي بيام خواستگاريت18سالم بودحالاباباي من وضع ماليش خيلي خوبه نسبت به اون منم علاقه به يه رشته ديگه داشتم ميگفتم اخه به خودت نگاكن خودت چي مثلا

من پزشكي قبول شم ديگه شوهرميخوام چيكار

درسته اونم بعداوكالت قبول شد وبااينكه من پزشكي قبول نشدم اومدخواستگاريم اماميخواستم توقعشوبگم باسي سال سن10سال از من بزرگترميگه فانتزيمه مامان بچه هام پزشك باشه 

همشون عين همن خودشون هيچي ندارن بعد توفكرشون انجليناجولي ميگذره

وفادارم به رويايي كه نيست.......................
چجوری عزیزم 

ببین عزیزم من خودم راهی که همسرم رو پیدا کردم به شما میشنهاد نمیدم چون مناسب سنت نیست من ۳۰ سالم بود  و تجربه و فکرم کاملتر بود  باید زیاد دعا کنی و نمازهاتو بموقع بخونی حجابتو رعایت کنی چون این گناها جلوی روزی و نعمت رو میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی خوشبحالتون چن سالتونه کاش منم واسم مهم نبود

27 سالمه... فعلا که دوساله خواستگار نیومده اما اگر بیادم تا سی سالگی اصلا به ازدواج فکر نمیکنم.... گلم بیخیال باش به موقعش مرد زندگیت سرراهت قرار میگیره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اره هم دانشگاهیه ولی دانشگاه نمیریم اونم سر کارش تهرانه و دانشگامون کرمانشاه دیگه نمیریم هی کدوم تور ...

جنبه اینو داره که ازش معذرت خواهی کنی؟ اگه جنبه نداره راه ارتباطیتون چیه؟؟ اینستا؟

جنبه اینو داره که ازش معذرت خواهی کنی؟ اگه جنبه نداره راه ارتباطیتون چیه؟؟ اینستا؟

هم اینستا هم واتساپ 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

تا حالا معذرت خواهی نکردم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

خوش ب حالت بخدا، من خودم عاشق ی نفرم ک تاحالا دوبار اومده خاستگاریم و خانوادم قبول نکردن، درحالی‌که هرماه یکی دوتا خاستگار برام میاد چون خوشم نمیاد ازشون و کس دیگه ای تو زندگیمه ردشون میکنم 

این دو هفتس پیام میده بهم منم همش لوس بازی در نیاوردم و قهر میکردم صبم اون برگشت گفت درسته عاشفتم ول ...

دعا کن 

من چله زیاد گرفتم 

بلاخره نامزد کردم 

اما فعلا نامزدیم رو هواس به خاطر نتایج آزمایش خونمون

التماس دعا

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

به شانسته 

من یه خواهر دارم واقعا خوشگله 

کارمند 

26 سالشه 

حجابش هم خوبه 

اجتماعی و خوش صحبت و...