2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 87 پست
دعا کن  من چله زیاد گرفتم  بلاخره نامزد کردم  اما فعلا نامزدیم رو هواس به خاطر نتا ...

انشالله بهم برسین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شانسته  من یه خواهر دارم واقعا خوشگله  کارمند  26 سالشه  حجابش هم خوبه&nb ...

ای وای 😭😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دعا کن  با قانون جذب بیارش

چجوریه 

چجوریه 

من خودم خیلی اعتقاد نداشتم ولی همیشه فک میکردم شوهرم قد بلند باشه چال چونه و ته ریش داشته باشه اخلاقش خوب باشه مهربون و دست و دل باز باشه و مستقل باشه و تو مجردیش با هیچ دختری نبوده باشه 

حتی شوخیایی که باهام میکنه یا ابراز محبتاشو شبا با خودم مرور میکردم نه به قصد ازدواج چون خیلی کوچولو بودم دوست داشتم بهش فکر کنم 

اون موقع فکر میکردم همچین آدمی اصلا وجود نداره ولی وقتی اومد خواستگاری بدنم یخ کرده بود باورم نمیشد دقیییقا همونی بود که تو ذهنم ساخته بودم

تو اینستا کم کم باهاش ارتباط بگیر؛ پست خوبی دیدی براش بفرست استوری هاشو ریپلای کن

مرسی  عزیزم فدات 

من خودم خیلی اعتقاد نداشتم ولی همیشه فک میکردم شوهرم قد بلند باشه چال چونه و ته ریش داشته باشه اخلاق ...

عزیزم خوشبخت شی 

باید از ته دلت بخوایش من شبا یه آهنگ میذاشتم و بهش فکر میکردم همه وجودم میخواست واقعی بشه اون آدم خی ...

ای جانم 

من ببيست سالمه دوز پسرقبليم مشاورخانواده بود گيرداده بوبايدپزشكي قبول شي بيام خواستگاريت18سالم بودحا ...

نتیجه ی خواستگاری چی شد؟؟جواب منفی دادید؟

متاسفانه الان توقع پسرهای امروزی خیلییی بالا رفته...پسرها تا چند سال قبل فقط  حیا و نجابت دختر براشون مهم بود اما الان متأسفانه ملاک‌های ظاهری براشون مهمه

نتیجه ی خواستگاری چی شد؟؟جواب منفی دادید؟ متاسفانه الان توقع پسرهای امروزی خیلییی بالا رفته...پسرها ...

نامزدم شد ولي باهم كات كرديم ماجراش توتاپيكام هست

وفادارم به رويايي كه نيست.......................