2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 87 پست
سن؟ 

۲۲

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

استارتر عزیز.. متاسفانه این تنها شما نیستی که این درد و غم رو داری ...اکثر دخترهای الان شرایط شون همینه .... متأسفانه شرایط ازدواج سخت شده و دیگه هر پسری راحت تن به ازدواج نمیده برای همین میشه که سن دخترها بالا میره..منم 34سالمه و مجردم ...یا خواستگاری نیست یا اگر هم باشن اینقدر متوقع ان که از حد خودشون بالاتر میخوان یا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست....یک ماه پیش خواستگاری داشتم که جلسه اول اومدن و بعد هم گفتن نظرشون مثبته ...الان یکماه گذشته و خبری نشده....من راضی بودم خواستگار نداشتم ولی این مدلی برام نمیومد....وقتی این مدل خواستگاری ها پیش میاد خیلی به شأن وغرور دختر بر میخوره......دعا کن کسی که قسمتت باشه و خوشبختت می‌کنه خواستگاری ات بیاد.... انشاءالله که یک بخت خوب نصیبت بشه عزیزم......چند سالتونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه شماجواب داده 😂

😂من هنوز نمیدونم کی کیو خواستگاری کرد 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
استارتر عزیز.. متاسفانه این تنها شما نیستی که این درد و غم رو داری ...اکثر دخترهای الان شرایط شون هم ...

فدات شم عشقم انشالله توام عروس شی و خوشبخت بشی عزیزم من ۲۲ ولی دلم خیلی میخواد یه این زودی باشه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
وای خیلی زوده  واسه ازدواج

نه 😔

هیچی خودم شوهرم و پیدا کردم البته چون مذهبی بودیم دوست نشدیم در حد آشنایی چند جلسه صحبت کردیم بعد با ...

چجوری عزیزم 

عزیزم سنی نداری هنوز .... انشاءالله که یک بخت خوب نصیبت بشه ......

تورو خدا دعا کن تا آخر تابستون خیلی دلم میخاد 

منم ۲۱

😍

اصلا به خاستگار نیست من انقدر خاستگار داشتم که سال آخر دیگه تو خونه راشون نمیدادیم قرار میذاشتیم پسر ...

چیکار کنم من  دوس دارم زودتر  ازدواج کنم 

من کانال تلگرامی میشناسم که خیلی معتبره....واسطه و معرف ازدواجه ..@raheroshanezdevaj.  بنام کانال متدینین راه روشن ....اینترنت سرچ‌کنی اطلاعاتش میاد ..میتونی اونجا هم ثبت نام کنی....الان دیگه مثل قدیم خواستگاری سنتی  از طریق اطرافیان و آشنایان نیست و خیلی کم شده....اکثرا دختر و پسر دیگه خودشون آشنا میشن

من کانال تلگرامی میشناسم که خیلی معتبره....واسطه و معرف ازدواجه ..@raheroshanezdevaj.  بنام کان ...

مرسی عزیزم 

چن روز دیگه محرمه دیگه 

😔