2777
2789
عنوان

خواستگار

261 بازدید | 33 پست

خواستگارم به من دیشب بی دلیل گفت که من از ازدواج منصرف شدم و اینکه بخاطر اینکه من به مشکل توی کارم برخوردم و اینکه شما صددرصد موقعیت بهتر سراغتون میاد من نمیخام شمارو معطل کنم . درصورتیکه از اول هم گفته بود نه خونه نه ماشبن داره . منم گفتم اشکال نداره توی زندگی اینا هم به دست میاد .....

همش حس میکنم نکنه من مشکلی داشتم 😭🥺

ن بابا دیونه این فکرا چیه بهتر بخدا ادم هرچی بپونه بخت بهتری گیرش میاد 

چن سالته؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نامزدم که اومد خواستگاری ماشین داشت پدرشم باغ داره کمکش میکنه اشنا هم هستن من قبول کردم الان چون خونه نداره کلییی اذیت شدیم تا حالا اون ک هیچی نداره کارشم به مشکل خورده بیخیال شو 

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   
خوشحال باش کسیکه نه ماشبن داره نه خونه رو میخای چیکاذ اخه

میدونی شغلش دریانورد بود ،چون با تلاش و بعد چند سال به دست می اومد . منم قبول کرده بودم .حتی دوریشو . ولی اون انگار بهونه اورد . 

ن بابا دیونه این فکرا چیه بهتر بخدا ادم هرچی بپونه بخت بهتری گیرش میاد  چن سالته؟؟؟

۲۳سالمه . هزارتا خواستگار رد کردم .داشتم تازه بااین یکم کنار میومدم که خودش بهونه اورد 

میدونی شغلش دریانورد بود ،چون با تلاش و بعد چند سال به دست می اومد . منم قبول کرده بودم .حتی دوریشو ...

راحت شدی بخدا

همش میخاس بره دریانوردی تنها میبودی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
شما به خودت بگو قرار بهترین از این قسمتم بشه کار خدا بدون حکمت نیست لابد خیری توشه

ان شاالله همینطور باشه .دعا کن برام یه همسر خوب و شایسته نصیبم شه 

[QUOTE=148627554]۲۳سالمه . هزارتا خواستگار رد کردم .داشتم تازه بااین یکم کنار میومدم که خودش بهونه اورد [/Q

خواستگارای قبلیتو چرا رد کردی ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
راحت شدی بخدا همش میخاس بره دریانوردی تنها میبودی

دقیقا . تازه من شنیده بودم اینا میرن خواستگاری هرکسی جواب منفی میده .اونوقت این اولین بار اومده خاستگاری ،من حاضر نشدم شمارمو به هیچ خواستگاری بدم بااین حرف زدم و شماره دادیم . خونوادم در جریان بودن . حالا به خونوادم چی بگم 😭🥺

من نامزدم که اومد خواستگاری ماشین داشت پدرشم باغ داره کمکش میکنه اشنا هم هستن من قبول کردم الان چون ...

ای بابا . چی بگم والا . کنار که بیای میگن دختره از خداشه ،سخت بگیری میگن این بدرد نمیخوره .موندم من یکی

ای بابا . چی بگم والا . کنار که بیای میگن دختره از خداشه ،سخت بگیری میگن این بدرد نمیخوره .مون ...

ولش کن این یکیو ن تکلیف کارش مشخصه نه خونه نه ماشین احتمالا پدرشم کمک نمیکنه دلتو بی چی خوش کردی تو؟

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   
خب چون راضی نبودم بهشون .

خب انشالا بهترش گیرت بیاد گلم ♥️♥️♥️♥️