2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست
ولش کن این یکیو ن تکلیف کارش مشخصه نه خونه نه ماشین احتمالا پدرشم کمک نمیکنه دلتو بی چی خوش کردی تو؟

ببین کارش که تو دریاست ،ولی من مطمعنم دروغ گفت که نمیخاد تو این کار بمونه ،برای ول کردن من کارشو بهونه کرد . نه تازه گفت پدرمادرش بعد ۳۰ سال میخان از هم طلاق بگیرن .... پس کمک پدر و خونواده در کار نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کارش که تو دریاست ،ولی من مطمعنم دروغ گفت که نمیخاد تو این کار بمونه ،برای ول کردن من کارشو بهو ...

اگه نمیخادت تو ام غرورتو خورد نکن خودتو کوچیک نکن نگو باهات میسازم بیخیالش شو .چه از خودش میاد پسره   

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   
میشه برام دعا کنی ؟ ان شاالله بهترو بالاتر ازین بیاد 

چشششششم حتما انشالا ♥️♥️♥️♥️🌷🌷🌷🌷

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اگه نمیخادت تو ام غرورتو خورد نکن خودتو کوچیک نکن نگو باهات میسازم بیخیالش شو .چه از خودش میاد پسره ...

من دیشب همینارو که گفت ،خواهرم گفت دلیل بپرس . گفتم نمیخاد که چی ،بگه دنبالم میدوعه . گفتم برات ارزوی موفقیت دارم 

ممنونم ازت . 🌸

خواهش ♥️♥️♥️♥️

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
فقط میگم نکنه من مشکلی دارم یا داشتم 🥺

نه عزیزم مردا همشون همینن بهترینم ک باشی باز یه ایرادی پیدا میکنن شایدم اون خودشو در حدت ندونسته خواستگاره دیگه چیز مهمی نیس واسه همه پیش اومده 

چی بگم . 🥺بازم مرسی ازت 

خواهش میکنم عزیزم خودتو ناراحت نکن ازدواج یجوریه که وقتی دوتا ادم که از دوتا خونواده متفاوتن قطططعا یه اختلاف نظر هایی دارن و این اختلاف نظرا باعث میشه دعوا کنن اذیت بشن مخصوصا زن چون احساسی تره کلییی باید بشکنی و کوتاه بیای میدونی که دوتا خط موازی که بخان بهم برسن یکیشون باید بشکنه که معمولا زنه   

حالا هر چه دورتر این رنجو بد بختیارو ببینی بهتره من اگه برگردم به چند ماه پیش عمرا نامزد کنم 

خواهش میکنم عزیزم خودتو ناراحت نکن ازدواج یجوریه که وقتی دوتا ادم که از دوتا خونواده متفاوتن قطططعا ...

عزیزم . 🥺 دقیقا نظرتو دارم . ازدواج واقعا سخته مخصوصا تو این دور زمونه . بعدم طرف وقتی الان بهونه میاره خدا اخر عاقبتشو به خیر کنه