سلام خانوما من این ۱۱ روز از اقدامم گذشت بعد زیر شکمم سمت چپ دردمیکنه بعضی وقتا ...بی بی چک زدم یه خط افتاد 😥😥😥خیلی اعصابم خورده بخدا یعنی بنظرتون امکان داره چطون قبل از پریودیه یه خط افتاد .. امکان داره من بد از بی بی چک استفاده کرده باشم توروخدا راهنمایی کنید😥😥😥😔😔اصلا شما چطور استفاده میکنید
برا من چهار روز به پری منفی بود، هفته بعد مثبت شد اما متاسفانه نموند برام
دعا کنید این ماه مامان شم
فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
از موعدت ک نگذشته هنوز باید صبر کنی اگه ی خط بیوفته هم ک منفیه دیگه خیلی طرز استفادش پیچیده نیس عزیزم
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب