2777
2789
عنوان

بی بی چک 😥😥

196 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من این ۱۱ روز از اقدامم گذشت بعد زیر شکمم سمت چپ دردمیکنه  بعضی وقتا ...بی بی چک زدم یه خط افتاد 😥😥😥خیلی اعصابم خورده بخدا یعنی بنظرتون امکان داره چطون قبل از پریودیه یه خط افتاد ..  امکان داره من بد از بی بی چک استفاده کرده باشم توروخدا  راهنمایی کنید😥😥😥😔😔اصلا شما چطور استفاده میکنید

برا من چهار روز به پری منفی بود، هفته بعد مثبت شد اما متاسفانه نموند برام 

دعا کنید این ماه مامان شم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از موعدت ک نگذشته هنوز باید صبر کنی اگه ی خط بیوفته هم ک منفیه دیگه خیلی طرز استفادش پیچیده نیس عزیزم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

خب صبر کن از زمان پریودت بگذره الان باردار هم باشی چون زود زدی نشون نمیده که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چند روز قبل موعدت زدی 

سه قطره ادرار رو توی حفره بیبی چک باید بریزی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ایشالا

مرسی مهربون🥰😍

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
چند روز قبل موعدت زدی  سه قطره ادرار رو توی حفره بیبی چک باید بریزی

۱۸ باید پریود شدم 😥چون زیر شکمم و کمرم مثل دردا پریودی این ۴.۵ روزه حس کردم فک کردم باردارم نمیدونم چرا قلبم راضی نمیشه ک منفیه همش حس میکنم باردارم گریههههه😥😥😥😥😥😥😥😥

۱۸ باید پریود شدم 😥چون زیر شکمم و کمرم مثل دردا پریودی این ۴.۵ روزه حس کردم فک کردم باردارم نمیدونم ...

صبر کن پس خیییلی زود زدی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین