2777
2789
عنوان

حس ب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 38 پست
سر خانواده و پول با شوهرت بحث نکن ! نمیدونم چرا حس میکنم مقصر خودتی هرچند در هر صورت حق زدن نداره&nb ...

خانوادش حق من و بچه هامو گرفتن توش نشستن.. ب شدت بهمون ظلم کردن. شوهرم اینا رو میدونه و باز سنگ اونا رو ب سینه میزنه. میگم ضامن خواهرزادت نشو اون در حقمون خ بد کرده و نمک نشناسه میگه ب تو مربوط نیس میگم برو حقتو از اون خونه بگیر میگه ب تو مربوط نیس. چی ب من مربوطه!!! ما مستاجریم که خانواده اون تو کاخ زندگی کنن تو خونه ما

خانوادش خونه ما رو گرفتن نشستن توش ما رو اواره کردن. یک ریال کمک شوهرم نکردن نه تو عروسیش نه هیچ جای ...

خب وقتی تو فحش میدی در لحظه به چشم شوهرت تو مقصری و به بقیه حرفات توجهی نمیکنه پس با ارامش کامل و سیاست زنانت سعی کن بهش بفهمونی کیه که خوبشو میخواد و کیه که بدشو میخواد بهشم یاداوری کن که بابای دوتا بچس و اینده بچه هاش باید تو الویت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین شوهرت آدم خوبیه از چیزایی که تعریف کردی مشخصه باید روی خودت کار کنی جلوی زبونتو بگیری باهاش مهر ...

الان چکار کنم؟  من از خواهرزادش متنفرم دلایلمم میدونه و قبول داره. انتظار دارم اون ب حس من احترام بذاره نه قایمکی هی بره برا اون کار انجام بده یا جلو من وایسه بگه باید ضامنش بشم. چرا این حسو ب من میده که الویتش نیستم. در حالیکه خواهرزاده های دیگه داره که واقعا لایق کمک و توجه هستن

خب وقتی تو فحش میدی در لحظه به چشم شوهرت تو مقصری و به بقیه حرفات توجهی نمیکنه پس با ارامش کامل و سی ...

ب خدا گفتم هزاران بار گفتم زبونم مو دراورد. مشاوره بردمش گف زن و بچت الویت تو ان. نمیفهمه. برا خانوادش هر کاری میکنه حاضره منو برنجونه که خواهرزادش که هم بابا داره هم داداش هم شوهر خوشحال و راضی بشه

خیلی طرز رفتارت بچگانه و زشت 

چرا یه بار نمیشینی تو یه فرصت مناسب که حال هر دو تون خوبه و تنها هستین منطقی در مورد مشکلات زندگیتون صحبت کنین؟

مطمئن باش اگه تو از اون سرد شدی اونم از تو سرد شده..

یاد بگیر هیچ وقت جلوی بچه ها شروع کننده بحث و دعوا نباش

به خانوادش تحت هیچ شرایطی توهین نکن حتی اگر واقعا مقصرن 

مردا رو خانوادشون حساسن همونطور که ما خانوما رو خانوادمون حساسیم..

یه بار کاری که میگم امتحان کن ببین نتیجش چطور میشه

وقتی بچه ها خوابن یا خونه نیستن یا سرگرم بازی هستن 

دو تا چای بریز .. با هم چای بخورین .. باهاش بگو و بخند.. دو تا خبر خوب بده بهش.. بعد غیر مستقیم بهش بگو راستی سه روز پیش خواهرت اذیتم کرد دیدم این چند روز درگیر کاری و خسته ای چیزی بهت نگفتم راستش جلوی بقیه خجالت کشیدم باهام بد رفتاری کرد..

یکم خودتم لوس کن و..

مطمئن باش اینجوری رفتار کنی خیلی بیشتر جواب میده 

تو وقتی شروع میکنی به توهین به خانوادش همون اول بخاطر حرفایی که میزنی داری خودت محکوم میکنی بخاطر همینم هست تهش کتک میخوری..

باور کن زندگی میدون جنگ نیس 

یاد داشته باشی چطور رفتار کنی خیلیم عاشقانه میشه

به قول یه روانشناسی که میگفت خانوما اگر همین زبون چند سانتی نداشتن هیچ وقت از شوهرشون کتک نمیخوردی

شاد و موفق باشی

خانوادش حق من و بچه هامو گرفتن توش نشستن.. ب شدت بهمون ظلم کردن. شوهرم اینا رو میدونه و باز سنگ اونا ...

گفتن اینها فایده ای نداره میفهممت ولی اینجوری اگه بخوای نگاه کنی یا باید خودت با خانوادش بجنگی یا طلاق بگیری یا سکوت کنی حداقل روابط با شوهرت خوب باشه بچه هات شاهد دعوا نباشن گفتن اینا به شوهرت جز دعوا و جهنم برای بچه هات هیچی نداره یعنی نه تنها سودی نداره بلکه ضرره