2777
2789
عنوان

حس ب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 38 پست
بسیار عالی..

واقعا ..چون اصلا دلیلی نداره ک ب خانواده طرف مقابل گیر داد ....بنظرمن وقتی عشقت ب همسرت واقعی باشه هیچوقت بدی های خانوادشو ب روش نمیاری ....اینا بچه بازیه ک بگی فلانی اینطوری بهمانی اونطوری...

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هركارى بكنى هم شوهرت حق زدن نداره 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
جوابش سیلی هست؟ اونم فحش داد

خب مردها ک مثل ما زنها نمیان کلامی بحث کنن. عصبانی ک بشن ممکنه دست بزن پیدا کنن. فحش دادن کلا شان زن رو پایین میاره. بعدشم اگه باهاشون مشکل داری با سیاست باش یه جایی بسوزونشون چرا خودتو بد میکنی و زندگی تو تلخ میکنی 

خب مردها ک مثل ما زنها نمیان کلامی بحث کنن. عصبانی ک بشن ممکنه دست بزن پیدا کنن. فحش دادن کلا شان زن ...

چه سیاستی ی خونه ساختیم تو حیاطشون اینقد خونمونو تو شیشه کردیم تا بیرونمون کردن خودشون نشستن تو خونمون ما اومدیم مستاجری. شوهرم مدام از اونا حمایت میکنه با اینکه میدونه مقصرن. حالا خونه رو گذاشتیم برا فروش. اونا هر روز ی جور مشتریا رو میپرونن. دختر خواهرش که هر روز میومد اخبار از خونمون میبردخلی هم دو ب هم زن و بیشعوره رو دو ساله قطع ارتباط کردم باهاش شوهرم با اینکه میدونه خیلی تو بیرون اومدنمون از خونه مقصره هر روز دنبال کاراشه. کنکورش جاهازش وامش. 

الان همينطوري رو مردا فشار هست عصبي شدن ماهام ك منتظر يه جرقه ان،شوهرتون عصبيه  و كار خوبي نيس ...

اگه تاپیکامو بخونی ببینی خانوادش با ما چه کردن میبینی فحشم کمشونه

اوایل زندگی من عم همین طور بود اولش صحبت می کردیم بعدش توهین به خونواده ها وبعد کتک کاری البته من هدفم بهتر شدن زندگیم بود ولی نمیدونم چرا تهش به کتک کاری می شد 

تنهای تنهای تنها
جوابش سیلی هست؟ اونم فحش داد

معلومه که اون بد غلطی کرده دست روت بلند کرده ولی تو با سیاست بسوزونش، چرا دهن به دهن کسی میذاری ک میدونی آخرش این میشه. چون شرایط طلاق هم نداری سعی کن بهش نشون بدی اون اگه فقط زدن بلده تو خیلی کارهای دیگه از دستت برمیاد 

واقعا ..چون اصلا دلیلی نداره ک ب خانواده طرف مقابل گیر داد ....بنظرمن وقتی عشقت ب همسرت واقعی باشه ه ...

اگه خانوادش وسط زندگیت باشن چی. اگه خونتو بگیرن توش بشینن چی. اگه ارزشون باشه زندگی پسرشون ب هم بخوره چی. شوهرتم احمق باشه و نشناستشون

رفتار خودتون که بدتره. اخه شما که زنی کانون محببت و ارامشی فحش میدی به خانوادش تو بازوشم میزنی بعد انتظار دارین اون قربون صدقتون بره؟

فحش دادن به خانواده کار خیلی زشتیه شماهم روتون دیگه تو روهم وا شده و این خودش یه مصیبته

بنظرم رو خودتون کار کنین تا زندگی دوتا بی گناه رو خراب نکردین⁦🙏🏻⁩

رفتار خودتون که بدتره. اخه شما که زنی کانون محببت و ارامشی فحش میدی به خانوادش تو بازوشم میزنی بعد ا ...

خانوادش خونه ما رو گرفتن نشستن توش ما رو اواره کردن. یک ریال کمک شوهرم نکردن نه تو عروسیش نه هیچ جای دیگه. ارزشون و تلاششون ب هم خوردن زندگی ما بوده و هست. شوهرم با همه اینا هر روزه در تلاش پاشونو ب زندگی ما باز کنه براش الویتن

مقصری ...سیاست یاد بگیر چیکار خانوادش داری

خانوادش خونمونو گرفتن توش نشستن ما مستاجریم خیلی هم تو دعواهای ما اتیش سوزوندن ما رو ب جون هم بندازن. پرتوقع و پررو هستن

اگه خانوادش وسط زندگیت باشن چی. اگه خونتو بگیرن توش بشینن چی. اگه ارزشون باشه زندگی پسرشون ب هم بخور ...

دوستم شرایطت هرچقد هم سخت باشه تو باید باید از اون سختتر باشی.من رو تجربه گفتم بهت دوستم....نسبت بهشون خنثی شو...یعنی ن بگو خوبن ن بگو بدن ...بگو خدا حفظشون کنه واست اینجمله یه جمله خنثی هس تو موقعیت..

بادعوا شوهرتو نمیتونی مال خووت کنی چون مردا با دعوا نتیجه عکس میگیرن ...تهش توی دلش تو رو محکوم میکنه چون خانواده شوهر خوب بلدن خودشونو چطوری خوب نگه دارن پیش شوهرت ....تو باید خودتو تغییر بدی همیشه از ۸ودت شروع کن حتی اگ کسی پشتت حرف زد باز بیا ب خودت رجوع کن

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
خانوادش خونمونو گرفتن توش نشستن ما مستاجریم خیلی هم تو دعواهای ما اتیش سوزوندن ما رو ب جون هم بندازن ...

اتفاقا تو بخاطر اونا هم که شده باهاش خوب باش تا بسوزند

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.