2777
2789
عنوان

خانوما 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 62 پست
اشتباه محضه باورررم کن بهش ثابت کن تبریک گفتن از جانب خودش مهم نیست ثابت کن تو نباشی خیلبا دیگه هستن ...

خوشبخت باشی گلی💚

می‌دونی بعد ۸ سال زندگی با همه بالا پاییناش خستم دیگه نتونستم اخلاقاشو عوض کنم ... 

فقط خدا ...
بهش گفتم بهم با یه لحن بد میگه تو بی جنبه ای😕

اووووف ، همه ي مردا حرص درارن واقعا . تو چطور باش برخورد ميكني؟ مثل خودش ، معمولي يا با احترام؟ هر مردي يه قلقي داره هي شيوتو عوض كن ببين كدومش جواب ميده . 

من از اول خيلي به شوهرم احترام ميذاشتم چه تو جمع چه خلوت. اونم متقابلا خيلي احترام ميذاره . حالا تو هم بايد قلق شوهرتو پيدا كني. 

شايد با تشويق و تنبيه درست بشه. مثلا حرف خوبي زد بگو چه حرف خوبي جلو جمع گفتي حوشحال شدم. حرف بد زد برعكسشو بگو و اصلا كوتاه نيا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر کنه واست مهم نیست! باید بدونه برات مهمه و کوتاهی کرده بفهمه حس خوبی نداری!  اینجوری عی ...

این پیام دوست گلممممم رو تاج سرم میزارم‌با همه هاش هم موافق جز یه تیکه ب نظرم اصلااا اسمی از شخصی نیار تو حرفی که میخوای بزنی اولاا اینکه حالا میگی روز مادر یادته حساب دستش میاد که مهم بودم یادشه من روز مادر یادم بوده و هم اینکه میفهمه تو حساسی سر خانواده اش بیشتر میره سمتشون که تورو حرص بده بیشتر از این نمی نویسم اسی جون انشاالله که مشکلت حل بشه ببخشید سرت‌رو درد اوردم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

باور کن نمیتونه به هرحال هرجا میره بکی دوبار میپرسن چرا رنت همرات نیس چرا نمیاد یه بار میگه مریضه یه ...

😔😭 

ارزش نداره

اما می‌کنم این کارو حتی به سرم زد برات خودم کیک بپزم تزیینش کنم بعدم یه کادو برای خودم بگیرم تنهایی عکس بگیرم😞 بفهمه خودم مهمم  فقط و بس

فقط خدا ...
این پیام دوست گلممممم رو تاج سرم میزارم‌با همه هاش هم موافق جز یه تیکه ب نظرم اصلااا اسمی از شخصی نی ...

یه دنیا ممنونم 

مرسی که وقت گذاشتی برام 

حاجتت روا ان شاالله

فقط خدا ...
😔😭  ارزش نداره اما می‌کنم این کارو حتی به سرم زد برات خودم کیک بپزم تزیینش کنم بعدم یه ک ...

اینم خوبه ولی اصلااا خثدت ناراحت نشون نده انقدرررر باید شاد باشی که کف کنه پای تی وی نشست تو برو تو اتاق هدفون بنداز اهنگ بزار برقص نیم ساعت بعدش ب هرحال واسه یه لیوان چایی صدات میکنه تو هم‌نمی شنوی میادد دنبالت ببنه کجایی همونجا در حال رقص ببینه اونوقت ببین شوهرم‌میگفت دوست ندارم تو خونه لباس لختی بپوشی با اینکه خداایش هم تنم سفیده  هم اندامم‌خوب بود یه جوری بود لختکی میپوشیدم جلوی خواهر مادرش میومد داخل روسری سر میکردم با لباس بلند ماکسی خواهرش میگفتن وا مگه شوهرت نیست منم نمیگفتم اون دوست نداره جلو خودش گفتم نه من اینجوری راحتترم می پوکیدددد واقعااااا

با احترام و لبخند و توجه همیشه و همه جا 

خوب پس شيوتو عوض كن اين براي شوهر تو جواب نميده. يه بار ضايعش كن وقتي گفت چرا؟ بگو بي جنبه اي. بعدشم بگو احترام بذار تا احترام ببيني .

اینم خوبه ولی اصلااا خثدت ناراحت نشون نده انقدرررر باید شاد باشی که کف کنه پای تی وی نشست تو برو تو ...

باريكلا ، كارات خيلي جالبن. منم دقيقا مثل تو فك ميكنم كه بايد خودمونو مستقل از مردا نشون بديم . ولي عجيب براي شوهرم جواب نميده اين كارا. شوهر من با اينكه بش محل بذاري بيشتر ميتوني جذبش كني. اعصابش خورد ميشه تو خونه ولش كنم برم تو اتاق

کار همیششه بارها بهش گفتم بدتر می‌کنه با داد و هوار توجیح می‌کنه میگه مگه چکار کردم

من ی اخلاق دارم اگه ازش ناراحت شم همون موقع میکشمش کناربهش میگم دست خودم نیس بگو تومیدون جنگ باشه دستش بندباشه حرفمو میگم

شاید از نظر شما کوچیک باشه اما دلم داره میترکه فردام تولدمه مثل هر سال که حتی تبریکم نمیگه امسالم می ...

اصلا کوچک نیس 

ببین دوست گلم نباید برا خانواده ات بسته های کمتر بر میداشتی 

و باید همون اول می گفتی میخای همه رو بدی نیازمند 

همیشه حرفت رو با آرامش و کامل بزن 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
من ی اخلاق دارم اگه ازش ناراحت شم همون موقع میکشمش کناربهش میگم دست خودم نیس بگو تومیدون جنگ باشه دس ...

منم طاقت نمیارم اما متاسفانه بی آبرویی می‌کنه 

بکشم کنار بگم صداشو می‌بره بالا میگه اووو این بچه بازیا بی جنبه بازیا چیه 

ببین یه جوری قشنگ ابروتومیبره که همه میفهمن چی گفتم واسه همین هیچ وقت هیچی نمیگم تو خودم می‌ریزم ظاهرم و نگه میدارم یه وقت آبروریزی نکنه😞

فقط خدا ...
اصلا کوچک نیس  ببین دوست گلم نباید برا خانواده ات بسته های کمتر بر میداشتی  و باید ...

گفتم بخدا یواش بهش داشت آبرو ریزی می‌کرد جلو همه منم چیزی نگفتم اصلا 

فقط خدا ...