2777
2789
عنوان

خانوما 😞

378 بازدید | 62 پست

خیلی حالم بده 

دلم عجیب گرفته 

توضیحش طولانیه 

اما گفتم شاید اینجا بگم دعای یکیتون بگیره بهتر شم😔

از دیشب اومدیم خونه مادر شوهرم 

هر وقت میایم شوهرم اصلا بهم توجه نمی‌کنه 

گاهیم یه چیزایی میگه بخدا حالم بد میشه ... 

یه گوسفند گرفته بودیم بعد مدتها دیروز آوردیم اینجا قربونی کنن چون حیاط دارن تمیز کنیم تقسیم کنیم ... 

بخدا از هفت شب تا ۲ شب یه سره کار میکردم 

حتی یه خسته نباشید بهم نگفت که هیچ اصلا بهم اهمیتم نمی‌داد .... 😞 

تا دختر خاله ها و پسر خاله ههاشو خواهر برادر عمه دایی دوستاش بسته  بندی کردم ببره من اصلا دخالت نمی‌کردم  با مامانش تقسیم میکردن حتی نگفت خب خانوم شما برا کیا میخای بزارم ببری...

ابدا خساست ندارم تو این چیزا بیشتر از این خرجام خودم پیشنهاد دادم برا خانوادش انجام بده 

توقعم و منظورم چیز دیگه

منم خودم چند تا فقط برای پدرمو برادرم و مادربزرگم برداشتم خیلی بسته بندی کوچکتر از اونا ... کلا دلم میخاست همشو بدیم نیازمند همشو اما همرو گذاشت برا خودشون که نادارم نیستن خداروشکر ..‌‌ بعد 

آخر کار اومدم یه تیکشو برا خودمون بردارم جلو همه گفت نترس می‌رسه بهت😐😔😭😭

حالم بد شد خیلی ... زبونش نمی‌فهمه ... 

باز یه جا داشت از خرید خونه و پس انداز یه نفری ... می‌گفت منم یه گوشه گوش میکردم بعد جلو خواهرش گفت اصلا نباید تو اینجور چیزا عقلتو بدی دست زنت😕😔😭 انقد خجالت کشیدم😟😭

بعدم الان پاشد رفت سر کارش نه خداحافظی کرد نه هیچی یهو رفت .

اصلا انگار اینجا زندانه همه خوابن طاقت ندارم ...

دلم داره میترکه

فقط خدا ...

شاید از نظر شما کوچیک باشه اما دلم داره میترکه فردام تولدمه مثل هر سال که حتی تبریکم نمیگه امسالم میگذره می‌دونم 

توقع تبریک ندارم فقط حالمو بد نکنه  

فقط خدا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از نظر شما کوچیک باشه اما دلم داره میترکه فردام تولدمه مثل هر سال که حتی تبریکم نمیگه امسالم می ...

کوچیک نیست.جیگرشو باید خون میکردی.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

همینا را بهش بگو چون اگه نگی تاآخر عمرحرص میخوری و اون به نفهمیش ادامه میده

کار همیششه بارها بهش گفتم بدتر می‌کنه با داد و هوار توجیح می‌کنه میگه مگه چکار کردم

فقط خدا ...

عزیزممم خیلی ناراحت شدم برات باور کن ، ولی اول اینکه امیدت به خدا باشه دوم اینکه مرگ یه بار شیون یه بار قشنگ بهش بگوو اگر ایننجوری حرف بزنی یا بهم توجه نکنی هیچ جا باهات نمیام تو خونه خودم بشینم سنگینترم و یه زن قشنگ میتونه قهر کنه ولی سر خونه زندگیش باشه شما رابطه رو باهاش کات کن و خیلی خشک باهاش صحبت کن ولی با احترام نزار ازت سوتی بگیره که بحث کنه و بزرررکترین چیز اینه که چیزی شد احیانا بحثی خواست پیش بیاد باور کن تا بهت گفت چرا بگو اوکی حق با توه تمامش کن انقدر که حرص میخوره که دیگه برات چیزی مهم نیست قشنگ بهش ثابت برات اصلاا مهم نیست توجهش، استوری کن تولدته هرکی تبریک‌گفت اسکرین بگیر بزار استوری بزار ببینه اگر امکانش رو داری خانواده ات رو بگو وقتی خونه نیست ی تولد برا خودت بگیر بگو خانواده ام گرفتن

باهاش حتما صحبت کن همینارو بگو کارش زشت بوده!

خیلی ام زشت مخصوصا کوچیک کردن شما تو جمع خونوادش!!!!!!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
😔😔

اه باید خانواده شوهرو بوسید گذاشت کنار تنها جایی ک لیاقت بوسای مارو دارن.تحفه تریا.انگار حضور و جودشون نحسی میاره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

کار همیششه بارها بهش گفتم بدتر می‌کنه با داد و هوار توجیح می‌کنه میگه مگه چکار کردم

اشتباه بزرگی میکنی باووورم کن اصلاا یه جوری نشون بده که باعث افتخارت نبست باهاش بری بیرون، یا مثلاا اصلا برات مهم نباشه سلام کرد یا نه چیزی گفت یا نه ، وقتی میاد خونه قبل ورودش به یکی زنگ بزن خودت ذو در حال صحبت نشون بده سلام کرد با تکون سر جواب بده بعدهم خیلی طبیعی رفتار کن اگر هم گفت سلام نکردی بگو حواسم بهت نبود 

عزیزممم خیلی ناراحت شدم برات باور کن ، ولی اول اینکه امیدت به خدا باشه دوم اینکه مرگ یه بار شیون یه ...

عزیزم ممنون از دلگرمیت یه دنیا ممنون 

همین که بدونم حتی یه نفر حتی تو مجازی درکم می‌کنه ارومتر میشم ممنووون

فقط خدا ...
عزیزممم خیلی ناراحت شدم برات باور کن ، ولی اول اینکه امیدت به خدا باشه دوم اینکه مرگ یه بار شیون یه ...

دقیقا اصلا به خونواده و دوستات بسپر وقتب خونست باهات تماس بگیرن و بهت تبریک بگن اگه براشون مقدوره دعوتتون کنن برات تولد بگیرن باید یادش بدن اینارو و احترام گذاشتن به تورو بدونه جای دیگه حرمت داری جرات نمی کنه حرمتتو نگه نداره

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
اشتباه بزرگی میکنی باووورم کن اصلاا یه جوری نشون بده که باعث افتخارت نبست باهاش بری بیرون، یا مثلاا ...

کردم این کارم بدتر ناراحت میشه قهر می‌کنه با چه قیافه ای جلو بقیم باشه که آبرومو می‌بره با تیکه انداختناش

مثل بچه ها باید برویم خودم نیارم تو روش بخندم که حرف بدی نزنه

فقط خدا ...
اه باید خانواده شوهرو بوسید گذاشت کنار تنها جایی ک لیاقت بوسای مارو دارن.تحفه تریا.انگار حضور و جودش ...

آخ آخ آخ گفتیییییییی