2777
2789
عنوان

خانوما 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 62 پست

اسی راستی تولدتم مبارک.ما مردادماهیا کوه صبریم.ماهیم ماه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دقیقا اصلا به خونواده و دوستات بسپر وقتب خونست باهات تماس بگیرن و بهت تبریک بگن اگه براشون مقدوره دع ...

اصلا نمیخام بروش بیارم اتفاقا میخام بگذره و حرفشم نزنم بفهمه دیگه تبریک گفتن یا نگفتن شده برام مهم نیست 

فقط خدا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون از دلگرمیت یه دنیا ممنون  همین که بدونم حتی یه نفر حتی تو مجازی درکم می‌کنه ارومتر ...

قربونت برم کاری نکردم ولی من شوهرم اینجوری بود هی میگفت مثلا ارایش نکن از بوش بدم میاد بعد میدیدم تو خیابون چ ذوقی میکنه با ارایش زنا ، بعد مثلا جایی میرفتیم پیشم نمی نشست پیشم باهام غذا بخوریم مثلا منمم اقا ی روز زد به سرم ی سری خونه خواهرش سر غذا همه نشستن اون سرویس بود تا اومد اونا هم جا باز کردن پیشم بشینه بعد نشست من بلند شدم ب بهانه ی لیوان رفتم ی چند دقیقه بعد اومدم گفتم من دوست دارم پیش فلانی بشینم قشنگگگ دیدم پوکید ، یا مثلا ارایش میکردم در حد تیم ملی غلیییظ عکسو اینا میگرفتم بعد میومد میرفتم پاک میکردم ی ذره مثلا جای ریمل میموند میگفت چیه میکفت خونه ی فلانی اینجا بودن من ارایش کرده بودم دیگهه مجبور شد کم کم حس حسادته باعث شد دوست داشته باشه پیشم بشینه یا مثلا ارایش کنم هی تعریف کنه 

کردم این کارم بدتر ناراحت میشه قهر می‌کنه با چه قیافه ای جلو بقیم باشه که آبرومو می‌بره با تیکه اندا ...

خب همین دیگه هیچ جاا باهاش نروهیچ جا بگو‌ اخلاقمون بهم نمیخوره نمیرم خونه مادرت هم تنها برو بزار بفهمه دوست نداری باهاش جایی بری بعددد تازه وای که مردااا چقدر بدشون‌میاد از کسی تعریف کنی جلوشون البته نری از غریبه تعریف کنی مثلا از دامادشون یا دامادتون یا داداشش تعریف کن که فلانی اینجوریه اخلاقش اینه وووای مرد ارزوهای من این بود ببین بخداا میگم این مارا صبر میخواد یه بار دوبار جواب نمیده ولی مطمئن باش کم کم به غلط کردن میوفته 

اصلا نمیخام بروش بیارم اتفاقا میخام بگذره و حرفشم نزنم بفهمه دیگه تبریک گفتن یا نگفتن شده برام مهم ن ...

چرا فکر کنه واست مهم نیست! باید بدونه برات مهمه و کوتاهی کرده بفهمه حس خوبی نداری! 

اینجوری عین خیالشم نیست!

اتفاقا من همیشه واسه شوهرم تولد و روز مرد کادو می گرفتم اون مثلا یادش می رفت یه بار یادش رفت کاملا به روش آوردم و گذاشتم بگذره بعدش گلایه هامو کامل کردم حتی چند روز سرسنگین شدم گفتم غریبه و آشنا همه واسم پیام تبریک دادن تو یادت رفت ولی روز مادر همیشه یادته! که یادش نره دیگه الانم من دیگه واسش کادو نمی گیرم اما اون یه بار نگیره بازم نشون میدم ناراحتیمو امسال یه روز دیر کرد دیگه واسه کادوش ذوقم نکردم انگار که وظیفت بوده ولی دیر گرفتی دیگه ارزش نداره بذار بدونن از تو مهم تر کیه مگه!؟؟؟؟؟؟

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
قربونت برم کاری نکردم ولی من شوهرم اینجوری بود هی میگفت مثلا ارایش نکن از بوش بدم میاد بعد میدیدم تو ...

آره منم دلم میخاد خالی کنم خودمو فک کرده کیه که آنقدر کوچیکم می‌کنه 😞

فقط خدا ...
خب همین دیگه هیچ جاا باهاش نروهیچ جا بگو‌ اخلاقمون بهم نمیخوره نمیرم خونه مادرت هم تنها برو بزار بفه ...

می‌ترسم بگه باشه از خداش باشه دیگه همه جا تنها بره سرد تر شه ... هوف خدا چرا آنقدر زنها باید اخلاق گند مردارو تحمل کنن همش کوتاه بیان 😔

فقط خدا ...

حالا تبريك تولد اونقدر مهم نيست ولي نبايد اجازه بدي بت توهين كنه اونم تو جمع . بش بگو تكرار كني منم از اين به بعد ضايعت ميكنم . بش بگو بدبودن و بي احتراميو كه همه بلدن . اين خوبي و احترام گذاشتنه كه سخته . 

حالا تبريك تولد اونقدر مهم نيست ولي نبايد اجازه بدي بت توهين كنه اونم تو جمع . بش بگو تكرار كني منم ...

بهش گفتم بهم با یه لحن بد میگه تو بی جنبه ای😕

فقط خدا ...
اصلا نمیخام بروش بیارم اتفاقا میخام بگذره و حرفشم نزنم بفهمه دیگه تبریک گفتن یا نگفتن شده برام مهم ن ...

اشتباه محضه باورررم کن بهش ثابت کن تبریک گفتن از جانب خودش مهم نیست ثابت کن تو نباشی خیلبا دیگه هستن من پاهای شوهرمو جلوی خانواده اش ماساژ می دادم عقد بودیم البته چون سنم کم بود طرف حتی یه نگاه بهم نمیکرد الان با داداش کوچیکم تلفنی صحبت کنم بگم چطوررری عشقم میترکه میگه نباید بگی مگه این کلمه رو به همه میگن این کلمه فقط مال خودمنه فقط به من بگوو چرا پشت گوشی به من نمیگی ۸۹تا استوری واتس چند روز پیش تولدم‌بود گذاشتم یکیش خودش بود اللته کلیپ درست کرده بود گذاشته بود اونم کی ساعت۱۲:۱دقیقه شب که فقط بشه روز بعد 😀ولی اصلاا ب روی خودم نیوردم اخرش اومدم دیدم چ سوپرایزی تدارک دیده با اینکه نداشته ولی پول قسط وام روتولد گرفته همه ی دوستامم گفته

چرا فکر کنه واست مهم نیست! باید بدونه برات مهمه و کوتاهی کرده بفهمه حس خوبی نداری!  اینجوری عی ...

مامانش مهمتره 

بچه ی خواهرش مهمتره 

دوستش مهمتره 

نوبت من که میشه 

میشه بچه بازی میشه لوس بازی 

و

اصلا دیگه برام مهم نیست توجهش ... 

فقط خدا ...
می‌ترسم بگه باشه از خداش باشه دیگه همه جا تنها بره سرد تر شه ... هوف خدا چرا آنقدر زنها باید اخلاق گ ...

باور کن نمیتونه به هرحال هرجا میره بکی دوبار میپرسن چرا رنت همرات نیس چرا نمیاد یه بار میگه مریضه یه بار میگه کار داره سومین دیگه بهانه ای ندداره البته اینم بگم نیاد خونه ببینه کز کرده باید‌بهش ثابت کنی نبودی خوش گذشت رفت مهمانی یه پفیلا درست کن به فیلم بگیر یه لاک جذاب قرمز بزن به دستات یه استوری بگیر کپسن زیر بنویس مثلا در کمال ارامش محردی طور در حال فیلم دیدن خودش نبینه دوروریاش میبینن بهش میگننن بعد ببین چی میشه