2777
2789
عنوان

خانوما 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 62 پست
خوب پس شيوتو عوض كن اين براي شوهر تو جواب نميده. يه بار ضايعش كن وقتي گفت چرا؟ بگو بي جنبه اي. بعدشم ...

آره واقعا می‌کنم اینکارو اما واقعا بلد نیستم بی احترامی و ضایع گردنشو اونم تو جمع 

ولی متاسفانه خانوادش دنبال کوچک‌ترین بهانن که بگن به پسرمون بی احترامی کردی باهاش خوب حرف نزدی بعدم سرسنگین میشن

فقط خدا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان حالم خوب نیست که باهات حرف بزنم عزیزم اگه خواستی درخواست بفرست بخدااز کت و کول افتادم تاحالاتو تاپیک بغلی داشتم نصیحت میکردم جون نموند برام😢

ولی میتونم راهنماییت کنم

آره واقعا می‌کنم اینکارو اما واقعا بلد نیستم بی احترامی و ضایع گردنشو اونم تو جمع  ولی متاسفان ...

اول پيش خودتون يه بار ضايعش كن ببين رفتارش چظوره . پيش خانواده خودش ضايعش نكن 

عزیزم از این به بعد برای خودت زندگی کن کاری به کارش نداشته باش میخواد سرد شه میخواد نشه ازدواج و زندگی مشترک یعنی هر دو طرف بیان سمت هم نه اینکه یکی بدوه یکی دیگه فرار کنه اگه این رفتار و باهات داره به شدت باهاش سرد شو نگران نباش ک از دستت بره چون همین الانم تو دستت نیست ارزش خودتو بهش نشون بده تا الان خانومی کردی بساز بودن خودتو نشون دادی از این به بعد دیگه کاری به کارش نداشته باش ن برو خونه پدرش نه کاری براش بکن اصلا کار سنگین و زیاد مختص شما نیست چرا شما بکنی؟ بشین خانومی کن و محل نذار بهش 

بهش بگو این چه طرز حرف زدنه کلا باهاش سرد شو چند روز نازش رو نکش حرفم نزن بذار بفهمه کارش چقدر بد بو ...

ممنون اما نمی‌فهمه دعا کن بفهمه بزرگ شه 😟

فقط خدا ...
عزیزم از این به بعد برای خودت زندگی کن کاری به کارش نداشته باش میخواد سرد شه میخواد نشه ازدواج و زند ...

ممنون عزیز 

آره دیگه بهش کار ندارم بسه هر چقدر بهش بها دادم 

فقط خدا ...
اول پيش خودتون يه بار ضايعش كن ببين رفتارش چظوره . پيش خانواده خودش ضايعش نكن 

قهر می‌کنه 

بخدا همین کارارو با خودش کردم قهر کرده داد زده که چرا اینجوری باهام حرف زدی

وقتی میگم پس چرا خودت می‌کنی چرت و پرتی جواب میذه توجیح می‌کنه 

بخدا اصلا نمیفهمه

فقط خدا ...
باريكلا ، كارات خيلي جالبن. منم دقيقا مثل تو فك ميكنم كه بايد خودمونو مستقل از مردا نشون بديم . ...

فداات عزیززم خب اره بعضیا قدر شناسن درک میکنن ولی متاسفانه یکی مث شوهر اسی نه ، من ی دورانی شد چراغ خونه میسوخت میگفتم خودم عوض میکنم فیل تر تصفیه اب عوض میکردم کارای برق انجام میدادم کلاااا میگفت منو گراشتی کنار منم میگتم نه تو توی رندگیم هستی خوبه عالیه ولی فکر نکن اگر نباشی زندگی من مختل میشه

آره واقعا می‌کنم اینکارو اما واقعا بلد نیستم بی احترامی و ضایع گردنشو اونم تو جمع  ولی متاسفان ...

خداایااا اسی داری اعصابمو خود میکنی کم کم ، خب ناراحت میشن که بشن چی میشهه مثلا اب رودخونه قطع میشه ، برق منطقه قطع میشه ، اصلااا بی احترامی نکنی ها ولی مهم‌جلوه نده