2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
شوهرمن کروناگرفته منم استراحت مطلقم ولی بازم برای غذاپختن وجمع وجورکردن خونه پامیشم توکل برخدا،نه می ...

آره بابا اگه خدا بخواد زلزله هم بیاد اون بچه سالم به دنیامیاد منم کسیرو ندارم بیاد کمکم پر کس وبی کسم چون اطرافیانم خودشون همه دوتا دوتا بچه دارن ولی من خودم چون از همه کوچیکترم همیشه کمک این واون بودم.چه اسباب کشی چه بارداری

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا اگه خدا بخواد زلزله هم بیاد اون بچه سالم به دنیامیاد منم کسیرو ندارم بیاد کمکم پر کس وبی کس ...

منم همینطور به خدا تصمیم گرفتم دیگه به هیچ کس کمک نکنم و دلم برای هیچ کس نسوزه حتی مادر و خواهر خودم

منم همینطور به خدا تصمیم گرفتم دیگه به هیچ کس کمک نکنم و دلم برای هیچ کس نسوزه حتی مادر و خواهر خودم

اشکال نداره اون موقع که من کمک کردم مجرد بودم وهیچ مسئولیتی نداشتم خدا کمکم میکنه.اونا هم نمیتونن اگرنه میومدن.

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

ولی من موقعی که واقعا احتیاج داشتم نیومدن بعدش اومدن که دیگه به دردم نمیخوره میخوام چی کارالان. به خاطر همین واقعا دلم شکست چون من همه جوره و همیشه دلسوز و کمکشون بودم ناراحتم از دستشون

مبارک باشه برای هردوتون❤️اون تجربه اش بیشتره😄اصولی خرج میکنه،به دخترم میگفتم گهواره وتخت تورواستفاد ...

😂😂

ای جانم

حالا خواهر زاده من برعکسه

میگفت به مامانم که نری برا نی نی وسیله بخری

چون سیسمونی برا نی نی های اوله

اگه براش چیزی بخری ارزش من کم میشه

باید واسه نی نی خاله بخری مثل من بچه اوله

هرچی برا داداشش میخریدیم با یه قیافه ای نگا میکنه میگه حالا خیلی لازمه فلان چیزو بخرید !!؟؟😐😂

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
😂😂 ای جانم حالا خواهر زاده من برعکسه میگفت به مامانم که نری برا نی نی وسیله بخری چون سیسمونی ب ...

عزیزم😄خداحفظشون کنه😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤