منم هیچ علائمی ندارم همش شک میکنم اصلا بچه ای هست یا نه
خیلی بده شوهر من که خیلی تنبله خوشبحالش شد سر پسرم چون زرنگ هم شده بودم اما الان یعنی حس هیچکاری رو ندارم زورکی کارامو میکنم یکم سر پا هستم سریع خسته میشم اما به زووووور خودمو نگه میدارم.
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
خوش به حالت. توروخدا اصلا اینجوری نگووو تو نمیدونی چه نعمتی رو داری ناشکری میکنی. خیلی وحشتناکه تهوع ...
آخه خیلی حرصم میگیره از شوهرم انگار نه انگار باردارم الان طبیعیه من همش احساس خستگی میکنم اصلا کمکم نمیکنه به خدا کارامو زورکی وخورد خورد انجام میدم ولی یک بار نمیگه پلشم کمکش کنم گناه داره.خسته شدم
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
نه عزیزم اینطور نیست اگه بود اینقدر گسترده استفاده نمیشد. مطمین باش چون خیلی خیلی مراقبن کاری نکنن ک ...
چی بگم والا...ولی من شنیدم ازاونایی که بیحسی داشتن میگن بعدزایمان سردردهای وحشتناک گرفتیم وکمردردشدید،حتی چندوقت پیش پیج یه دکترزنان بودم که اکثرکامنتهااین بودچرابعدزایمان به روش بیحسی،سردردگرفتیم،چرایکساله یا۶ماهه خوب نشدیم وازاین قبیل سوالات
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چی بگم والا...ولی من شنیدم ازاونایی که بیحسی داشتن میگن بعدزایمان سردردهای وحشتناک گرفتیم وکمردردشدی ...
نگاه کن یک استامینوفن ساده هم عوارض داره ولی خب عوارضش کمتر از فایده اشه قطعا اون ها هم عوارض داره ولی خب برای کسی که درد زایمان رو نمیخواد تحمل کنه باید اون عوارض رو تحمل کنه یک انتخابه دیگه هرکس میتونه خودش سبک سنگین کنه
چی بگم والا...ولی من شنیدم ازاونایی که بیحسی داشتن میگن بعدزایمان سردردهای وحشتناک گرفتیم وکمردردشدی ...
عزیزم ربطی به اون دارو نداره. اون دارو مگه کلا چقدر تو بدن میمونه که بخواد باعث سردرد و کمر درد بشه؟ هزار و یک دلیل دیگه میتونه داشته باشه تا فردا بخوای میشه لیستشو اضافه کرد. مطمین باش از اپیدورال نیست وگرنه تا حالا از بازار جمع شده بود. اگه تمایل به زایمان بدون درد داری با خیال راحت استفاده کن.
معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
هنوز عق نزدی وچیزی واسه بیرون اومدن جز صفرا نباشه که اینجوری میگی!ایشالا هیچ علامتی نداشته باشی درعو ...
اوف اصلا بلدنیستم ادای الکی دربیارم یه بار سه روز پشت هم مریض بودم فقط نمیذاشت غذا درست کنم.ولی توخونه دست به سیاه وسفید نمیزد.اونم از رستوران میگرفت فوق تنبله