2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب همون زایمان طبیعی بدون هیچ دردی تو بیمارستان انجام میشه. بچه هم متولد میشه. مادرم اذیت نمیشه. ای ...

ولی شنیدم اون آمپولای بیحسی خیلی عوارض دارن برای بدن که بعدن مشخص میشه☹️

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
هزینه ش از بیمارستان خیلی کمتر درمیاد عزیزم چون نه پول بیمارستان باید بدی نه دکتر نه اتاق زایمان نه ...

عزیزم شما کدوم شهرین ؟  من مشهدم هرچی سرچ میکنم حتی مرکز زایمان آسان هم به جز یکی پیدا نکردم اطرافیانم که خدا رو شکر همه سزارین شدن منو مسخره میکنن نمیدونم از کجا یکم تحقیق کنم

پسرت چندسالشه؟😅 دخترمن۱۰سالشه اونموقع براش سرهمی مخمل خریدم کلاه دار۸۰۰۰هزارتومن😭😭😄

اینبار میخوام کالسکه و کریر و تخت پارک و... رو از یه پیج در اینیسناگرام بخرم که لوازم سیسمونی دست دوم ، در حد نو داره ، اصلا استفاده نشدن بعضی شون ولی چندین میلیون ارزون تر از بیرون هستن

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

نه عزیزم اینطور نیست اگه بود اینقدر گسترده استفاده نمیشد. مطمین باش چون خیلی خیلی مراقبن کاری نکنن که بیمار بتونه ازشون شکایت کنه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ایشالا که شما اینجور نیستین من به مامانم رفتم از هفته۸شروع شدواسه من

خدا کنه اینجوری باشم سر پسرم تا لحضه آخر هم تهوع نداشتم شوهرم اصلا هیچی نفهمید دلم میخواد این یکی یه ذره اذیت کنه به خداخسته شدم اتقد هیچ علائمی ندارم که باورش نمیشه باردارم.میخوام استراحت کنم یکم اه دیگه اعصابم خوردشده.خیلی خوشبحالشه

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

کلا بعضیا میگن هرچه طبیعی تر باشه  کم عوارض تره مثلا حتی کیسه آب هم بذارین خودش پاره بشه ولی خب از یک طرف هم علم پیشرفت کرده بعضیا واقعا آستانه تحمل دردشون پایینه یا خاطره های بد دارن علم مال همین وقتاست دیگه من به شخصه آستانه تحمل دردم خیلی بالاست مثلا برای کارای جزئی مثل لیزر و برداشتن خال و اینا که میرم دکتر  اصلا بی حسی نمیزنم آخ هم نمیگم که همه تعجب میکنن برای همین به خودم میبینم که طبیعی زایمان کنم ولی دلیل نمیشه بقیه هم مثل من باشن

برا بچه دوم طبیعیه برخوردت منو ابجیم با هم حامله ایم اون بچه دومسه هیچی نمیخره براش هی میگه الکیه ...

مبارک باشه برای هردوتون❤️اون تجربه اش بیشتره😄اصولی خرج میکنه،به دخترم میگفتم گهواره وتخت تورواستفاده میکنیم واسه دومی  جیغ میزنه لازم نکرده کهنه منواستفاده کنه اونروزبه باباش میگه ۳۰میلیون بده برم سیسمونی بخرم برای نی نی مون شوهرم میگه مگه خونه میخوای بخری براش🤣🤣🤣

کلا بعضیا میگن هرچه طبیعی تر باشه  کم عوارض تره مثلا حتی کیسه آب هم بذارین خودش پاره بشه ولی خب ...

درسته من تجربه زایمان طبیعیه خیلی سختی دارم ،ولی بازم دلم رضانمیده برم سزارین😩😰میگم زایمان طبیعی ترین اتفاق توبدنه پس چرابرم واسه انجامش شکمموپاره کنم😩شایدحالانظرم عوض شدبازم😇

خدا کنه اینجوری باشم سر پسرم تا لحضه آخر هم تهوع نداشتم شوهرم اصلا هیچی نفهمید دلم میخواد این یکی یه ...

هنوز عق نزدی وچیزی واسه بیرون اومدن جز صفرا نباشه که اینجوری میگی!ایشالا هیچ علامتی نداشته باشی درعوض الکی ادا وعشوه بیا شوهرت گول بزن الکی بگو بی حالم و بی حسم وفشارم میافته تا نازت بخره 

عزیزم شما کدوم شهرین ؟  من مشهدم هرچی سرچ میکنم حتی مرکز زایمان آسان هم به جز یکی پیدا نکردم اط ...

عزیزم من ایران نیستم. اینی که میگم زایمان توی خونه س. با ماما هماهنگ میکنی دردت که گرفت میاد تو خونه خودت زایمانت انجام که شد میره. مثل این فیلمای قدیمی که خانم دردش میگرفت میفرستادن دنبال قابله میومو بچه رو میگرفت میرفت. زنگ بزم مطب چند تا ماما ببین این کارو انجام میدن؟ فقط حتما شناسنامه رو چک کن چون نمیدونم ایا زایمان در منزل رو چجوری میشه اثبات کرد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خدا کنه اینجوری باشم سر پسرم تا لحضه آخر هم تهوع نداشتم شوهرم اصلا هیچی نفهمید دلم میخواد این یکی یه ...

خوش به حالت. توروخدا اصلا اینجوری نگووو تو نمیدونی چه نعمتی رو داری ناشکری میکنی. خیلی وحشتناکه تهوع داشتن بالاآوردن هیچی نخوردن و...