2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست

برا بچه دوم طبیعیه برخوردت

منو ابجیم با هم حامله ایم

اون بچه دومسه هیچی نمیخره براش

هی میگه الکیه بابا به‌چه درد میخوره

بعد هربار بازار میره یه‌ چیزی برا بچه من میخذه

مبگه بچه اوله بذاریم تو وسایلش😅

همه چی خریدم الان دیشبم اتاقشو چیدیم

البته یه خوابه ایم تو اتاق خودمون چیدیم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
من ماه پیش پدر شوهرم عیدی داد بهمون برای بچه هم جدا داد گفت براش جداگانه چیزی بخرین با خودم گفدم برم ...

من برا پسر اولم از یکی از مغازه های شمال شهر یک سرهم کاپشن خوب خریدم پنجاه و هشت تومن الان با این پول دوتا شورت عینکی میدن 😂

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم . خداخودش کمک کنه اونم با این قیمتا که هرروز الکی بالا میره

نگران نباش خدابزرگه❤️ همین که سلامت بیادبغلت میگی همه این هزینه هافدای یه تارموش😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آره عزیزم با پول هرکاری رو میشه انجام داد نشد نداره من که ندارم بهش فکر نمیکنم.پسرم بیمارستان دولتی ...

ما وضع آنچنانی نداریم ولی اگر توی این اوضاع کرونا همچین گزینه ای بود شاید به شوهرم میگفتم قبول میکرد چون برای بچه میگه هر چه قدرم باشه هزینه اش رو میدم البته بازم همش حرفه

شما چند هفته این؟من از طعم آبم بدم میاد مونده تو دلم تواین گرما به لیوان اب بخورم !از بوی مایع دستشو ...

وااااای چه بده اینجوری.من سر پسرم هیچی نداشتم الانم ۵ هفته ام هیچی ندارم.فقط گرسنمه ولی به هر غذایی فکر میکنم ودرستش میکنم بهم نمیچسبه.از کی شروع میشه این ویارای مزخرف وبالا آوردن؟

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
برا بچه دوم طبیعیه برخوردت منو ابجیم با هم حامله ایم اون بچه دومسه هیچی نمیخره براش هی میگه الکیه ...

عززززیزم خدا برا همدیگه حفظ تون کنه

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
من برا پسر اولم از یکی از مغازه های شمال شهر یک سرهم کاپشن خوب خریدم پنجاه و هشت تومن الان با این پو ...

پسرت چندسالشه؟😅

دخترمن۱۰سالشه اونموقع براش سرهمی مخمل خریدم کلاه دار۸۰۰۰هزارتومن😭😭😄

بی دلیل چرا؟نتیجه دردکشیدن تولده بچه شونه پس بی دلیل دردنمیکشن،ولی خب منم موافق نیستم بازایمان درخان ...

خوب همون زایمان طبیعی بدون هیچ دردی تو بیمارستان انجام میشه. بچه هم متولد میشه. مادرم اذیت نمیشه. این نظر منه ولی میگم که هر کسی دوست داره تجربه تولد نوزادشو به صورت مخصوص خودش داشته باشه مثل همین دوست من که دوست داشت درد بکشه و کاملا مثل زمان قدیم زایمان کنه به کمک قابله توی خونه. برای بچه ش پوشکم نخرید کهنه خرید چون دوست داشت تجربه ش خاص باشه. هر کسی یه مدلی دوست داره زندگی کنه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ما وضع آنچنانی نداریم ولی اگر توی این اوضاع کرونا همچین گزینه ای بود شاید به شوهرم میگفتم قبول ...

ولی آره توی این کرونا اگه میتونی حداقل اگه خونه نمیان بیمارستان خصوصی که کرونایی ندارن برو.منم خداروشکر میکنم که بیمه دارم اگرنه نمیدونستم با کرونا باید چیکار میکردم.الانم بیمارستانا کمتراز ۷یا ۸ تومن نیست

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
خوب همون زایمان طبیعی بدون هیچ دردی تو بیمارستان انجام میشه. بچه هم متولد میشه. مادرم اذیت نمیشه. ای ...

واقعا چه قدر خوبه همه مثل شما به تفاوت های سلیقه هم احترام بذارن الان من به مامانمم میگم میخوام طبیعی زایمان کنم کلی غر میزنه سرم 

وااااای چه بده اینجوری.من سر پسرم هیچی نداشتم الانم ۵ هفته ام هیچی ندارم.فقط گرسنمه ولی به هر غذایی ...

منم ۵هفته بودم علائم نداشتم الان ۸هفته ام دهنم سرویس شده😄🤢🤮کابینت ادویه هاوسینک ظرفشویی،قابلمه ها حالموبهم میزنه شدید

کلادوست ندارم آشپزخونه برم😰

ما وضع آنچنانی نداریم ولی اگر توی این اوضاع کرونا همچین گزینه ای بود شاید به شوهرم میگفتم قبول ...

هزینه ش از بیمارستان خیلی کمتر درمیاد عزیزم چون نه پول بیمارستان باید بدی نه دکتر نه اتاق زایمان نه پرستار. فقط یه ماما نیاز داری. فقط نمیدونم تو ایران اینجوری شناسنامه ش به مشکل بر میخوره یا نه. ولی اگه دوست داری به خاطر مسایل مالی بی خیالش نشو.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
شما چند هفته این؟من از طعم آبم بدم میاد مونده تو دلم تواین گرما به لیوان اب بخورم !از بوی ایع دستشوی ...

من 11 هفته و 4 روز. من که تا چند روز پیش انقدر وحشتناک بودم که اصلا باورکردنی نیست . من از تمااااام بوها چه بوی صابون چه مایع دستشویی ظرفشویی بوی کمد بوی تن خودم و شوهرم وهمه چی متنفر بودم ولی الان کمتر شده ولی کاملا برطرف نشده هنوز. حتی از گردوغباری که روی شیشه میزتلویزیون یا میز عسلی مینشست حالم بهم میخورد تاوقتی که فورا تمیز میشد.بوی غذا و اسم غذاهم که دیگه نگم بهتره.کلا ویارم خیلی سخت بود