2777
2789

میگم امشب خونه مادرشوهرم.شوهرم حرف افتاد گفت من باسلیقه ام تو همه چی بعد مادرشوهرم گفت تو زنت چی .بعد شوهرم گفت نه اونو تو انتخاب کردی .اخه مادرشوهرم پوز میده عروسا رو من انتخاب کردم قشنگن فلانن بعد من ناراحت شدم گفتم چرا اونجوری گفتی گفت بخدا منظور مادرمو من فهمیدم خواست بگه مثلا اونو من انتخاب کردم الان خیلی ناراحتم به نظرت حق دارم؟؟؟

عکس رخ بنما تاقضاوت نماییم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال عزیزم درکت میکنم ولی با این چیزا خودتو ناراحت نکن ارزششو نداره

کلا حرفایی که بین مادرشوهرت و هرکسی راجب تو رد و بدل میشه توجه نکن وگرنه پیر میشی

مثل من که تو اوج عشق و حالم از دستش پیر شدم

جمع کن خودتو بابا کوسخول 

😐😐😐

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بخواب داداچ 

😣

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘