2777
2789
عزیزم من اگه از رفتارای بدشون بگم تا فردام تموم نمیشه ولی چاره ای ندارم، همسرم از گله کردن بدش میاد ...

عزيزم ديده ساکت بودي الان گله کني جبهه ميگيره دو بار بگي اوکي ميشه 

چند وقت عقد هستين؟

به خدا الان نگي پشيمون ميشه حتما گله کن جبهه بگيره فرداش خودش مياد منت کشي😀😀

دليل زندگيم آقا محمدم
خب بزار کنار این عادت بدتو ...براهمینه دارن ازت سواستفاده میکنن دیگه ینی چی اخه ...من تو دوران نامزد ...

چی بگم آخه؟ چطور میشه ندونن؟ از روز اول فقط از بی پولی گفتن که گرونی شده و دستمون خالیه، منم تا جایی که تونستم درکشون کردم و کوتاه اومدم ولی اینم جوابم در آخر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یادم انداختی مادر شوهر منم با اینکه عممه مثلا خودشو زده بود به اسکلی میگفت من نمیدونم رسم مامانتینا چطوریه . همه عیدیامو با چند روز تاخیر و بسیار احمقانه برگزار کرد . بدترینشم عید قربون بود .شوهرم گفت باید گوشت بخریم منم گفتم نه بابا ول کن . فک کنید جدی گرفتن پاشدن یدونه لباس زشت قرمز خریدن اومدن .😌. وای ما رسم طلا و گوسفند داریم حالا . بعد دیدم ته ساک لباس یه چیز طلائیه فکر کردم جعبه طلاس دیدم شمعه .وای ☹☹☹اینجوری شدم قشنگ . خلاصه بهش فکر میکنم روانی میشم . عید نوروزم بعد ۱۳ به در بهم گوشواره داد اونم چون من به شوهرم گله کردم . 

عزيزم ديده ساکت بودي الان گله کني جبهه ميگيره دو بار بگي اوکي ميشه  چند وقت عقد هستين؟ به خدا ...

شیش ماه، دیگه آخرای عقدمونه، تموم میشه، کلا برام عقده می مونه..

چی بگم آخه؟ چطور میشه ندونن؟ از روز اول فقط از بی پولی گفتن که گرونی شده و دستمون خالیه، منم تا جایی ...

خب ديگه مشکلت همين منم اشتباه کردم اولش دزکشون کردم اصلا شعور درک ندارن بعضي ها 

دليل زندگيم آقا محمدم
چی بگم آخه؟ چطور میشه ندونن؟ از روز اول فقط از بی پولی گفتن که گرونی شده و دستمون خالیه، منم تا جایی ...

بزرگترین اشتباهو کردی اگه از روز اول مصمم بودی اینطوری نمیکردن الانم دیر نشده میفهمی بشوهرت اس بده بگو عشقم اگه گفتی کادو عید برام چی خریدی تا بفهمه حالیته و خرخودشو خانوادشن البته ببخشید 

ینی چی اخه از آدمای رند بشدت متنفرم حالا من خانوادش نمیکردن شوهرمو حالیش میکردم ک نگه نفهمم 

ای جانم ...خانوم بودی گلم الهی سلامت باشین با بچه ی گلت. منم همه چی کااامل خریدم و بعدا که عقلم کامل ...

مرسی عزیزم شمام همینطور همیشه سلامت باشی🌹🌹از خوبیت بوده اینجور ادما عروس میخوان مثل خودشون باشه و رفتار کنه قدر عروس خوب و نمیدونن از ماکه گذشت خداکنه بچه هامون حسرت این چیزا رو دلشون سنگینی نکنه چه عروس باشه چه داماد

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
وای یادم انداختی مادر شوهر منم با اینکه عممه مثلا خودشو زده بود به اسکلی میگفت من نمیدونم رسم مامانت ...

خسته نباشن،واقعا با دخترای خودشونم این رفتار بشه دوس دارن؟ یا فقط با عروس بیچاره اینطورن؟

شیش ماه، دیگه آخرای عقدمونه، تموم میشه، کلا برام عقده می مونه..

آخي

فردا بهش بگو تا جبران کنه قشنگ هم بگو عقده شده برام باييييد عيد غدير خيلللللي جبران کني چون عقده تو دل زنت مونده تو که دوست نداري تا آخر عمر عقده تو دل زنت باش😀😀يه خورده از بي زبوني بيا بيرون باو 

دليل زندگيم آقا محمدم
بزرگترین اشتباهو کردی اگه از روز اول مصمم بودی اینطوری نمیکردن الانم دیر نشده میفهمی بشوهرت اس بده ب ...

خیلی ازش ناراحتم فقط منتظرم فردا بشه و ببینمش.

آخي فردا بهش بگو تا جبران کنه قشنگ هم بگو عقده شده برام باييييد عيد غدير خيلللللي جبران کني چون عقد ...

دیگه باید زبون باز کنم، به اندازه کافی ازم سواستفاده شد..

خیلی ازش ناراحتم فقط منتظرم فردا بشه و ببینمش.

بیشتر از خودت متنفرباش واخلاقتو درست کن 

سعی کن با سیاست زندگیتو پیش ببری فهمیدی 

بخا و حسرت و غصه نخور یادت باشه باید از مرد زندگیت همه چی بخای چون نخای بدعادت میشه

خسته نباشن،واقعا با دخترای خودشونم این رفتار بشه دوس دارن؟ یا فقط با عروس بیچاره اینطورن؟

میگفت واسه دخترمم هیچی نیاوردن 😌 حالا پدر شوهر دخترش ماهی چند میلیون فقط به هر بچش میده کم نیارن . چندین بار تقسیم دارایی کرده هر سری چند صد میلیون . مامانم میگفت اینا مدلشونه ول کن ولی من خیلی حرص میخوردم چون همزمان دو تا دختر خالمم عقد بودن همش مقایسه میکردن.