2777
2789
بیشتر از خودت متنفرباش واخلاقتو درست کن  سعی کن با سیاست زندگیتو پیش ببری فهمیدی  بخا و ...

همش فکر جیبش رو کردم و هیچی ازش نخواستم فقط در حدی که بهش فشار نیاد و اذیت نشه..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا چرا یه سری خانواده ها  سمت پسر خودشونو انقدر کوچیک میکنن مگه یه عیدی بردن چقدر سخته که دل یه دخترو بشکونن واقعا زشته من اگه پسر داشتما در حد توانم میبردم برای عروس واقعا خجالت اوره حتی یه نفر بود پولدارا هی میومد میگفت وای خدا نزدیک عیده حالا چه خاکی تو سرم بریزم خاک بر سرش اخرشم نبرد 

همش فکر جیبش رو کردم و هیچی ازش نخواستم فقط در حدی که بهش فشار نیاد و اذیت نشه..

بیخود بتوچه ک فکر جیب اونی اون وظیفشه هرچی دلت خاست بخر وحالشو ببر از این ب بعد دیرنشده 

اگه میفهمید مورد نداشت ولی دیگه زیادی پرروش کردی 

میگفت واسه دخترمم هیچی نیاوردن 😌 حالا پدر شوهر دخترش ماهی چند میلیون فقط به هر بچش میده کم نیارن . ...

آره دیگه دخترش به اندازه کافی توجه دیده احتیاجی به عیدی و احترامش نداشته...

واقعا چرا یه سری خانواده ها  سمت پسر خودشونو انقدر کوچیک میکنن مگه یه عیدی بردن چقدر سخته که دل ...

والا مام خانواده پسر بودیم سنگ تموم گذاشتیم، اینا خودشونو زدن به خسیسی...

عزیزم از من به تو نصیحت سر این چیزا به هیچ‌عنوان‌ناراحت نشو واقعا شاید نمیدونن این چیزا رو ؛ بخدا همه چیز از رو منظور نیست من خودم داداشم نامزد داره امروز زنگ زدم به مامانم نمیدونست عید قربان برا عروس باید عیدی ببرن اخه برا منم‌نیاورده بودن اون موقع منکه از دیگران شنیده بودم بهشون یاد دادم؛ حالا فک کن شوهر تو کسی نبوده راهنماییش کنه بعدشم ازدواج کنی خودت خانوم خونت میشی این چیزا اصلا مهم نمیشه برات 

عزیزم از من به تو نصیحت سر این چیزا به هیچ‌عنوان‌ناراحت نشو واقعا شاید نمیدونن این چیزا رو ؛ بخدا هم ...

اخه مگه میشه ندونه کسی این رسم ما ایرانیاس حداقل شنیدن که از دوست یا آشنا به نظر من که بهونه ی الکیه.البته با این حرفت که بیخیال باشه موافقم چون با حرص خوردن که چیزی عوض نمیشه.