2777
2789
عزیزم از من به تو نصیحت سر این چیزا به هیچ‌عنوان‌ناراحت نشو واقعا شاید نمیدونن این چیزا رو ؛ بخدا هم ...

آخه این یه حسرت به حسرتای دیگم اضافه کرد، خیلی جاها برام کم گذاشتن، نامزدمم خواهر داره چرا نباید بهش بگن؟

آخه این یه حسرت به حسرتای دیگم اضافه کرد، خیلی جاها برام کم گذاشتن، نامزدمم خواهر داره چرا نباید بهش ...

حسرت نخور بعدا رفتی سر زندگیت به شوهرت یاد بده که عیدا برات هیدی بگیری حتی شده یه شاخه گل.منم شوهرم بلد نبود خودم یادش دادم الان عیدا حتی شده در حد یه گل سر برام میخره ولی دست خالی نمیاد اینجوری فکر میکنم حسرتا جبران میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه این یه حسرت به حسرتای دیگم اضافه کرد، خیلی جاها برام کم گذاشتن، نامزدمم خواهر داره چرا نباید بهش ...

ببین شاید واقعا ندونن؛ اگه خیلی برات مهمه این مراسمات خودت از این به بعد قبل از اون تاریخ به شوهرت بگو فلان روز ما رسم عیدی داریم یا هر چیزی که رسم دارید رو بگو ؛ ولی اینکه چیزی نگی و ناراحت بشی الکی اوقات خودتو تلخ میکنی اونام هر دفعه تکرار میکنن تو هم هی باید حرص بخوری؛ ولی هیچ وقت به حالت دعوا نگو

اخه مگه میشه ندونه کسی این رسم ما ایرانیاس حداقل شنیدن که از دوست یا آشنا به نظر من که بهونه ی الکیه ...

بخدا طرف ما ندیدم کسی عید قربان عیدی ببره فقط عید نوروز و شب یلدا میبرن؛ منم از همینجا یاد گرفتم این چیزا رو 

ببین شاید واقعا ندونن؛ اگه خیلی برات مهمه این مراسمات خودت از این به بعد قبل از اون تاریخ به شوهرت ب ...

خیلی ازش کفریم بخدا، چطور با حال خوب بهش بگم؟؟

خیلی ازش کفریم بخدا، چطور با حال خوب بهش بگم؟؟

خب هر کس طرف مقابل خودشو بهتر میشناسه تو هم بدون شوهرت با چه لحنی دوس داره مثلا بگو همه گفتن عیدی چی برات اورده منم  گفتم قراره بیارن نمیخوام کسی پشت سرتون چیزی بگه گفتم شاید ندونید بهت بگم