آخه این یه حسرت به حسرتای دیگم اضافه کرد، خیلی جاها برام کم گذاشتن، نامزدمم خواهر داره چرا نباید بهش ...
حسرت نخور بعدا رفتی سر زندگیت به شوهرت یاد بده که عیدا برات هیدی بگیری حتی شده یه شاخه گل.منم شوهرم بلد نبود خودم یادش دادم الان عیدا حتی شده در حد یه گل سر برام میخره ولی دست خالی نمیاد اینجوری فکر میکنم حسرتا جبران میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه این یه حسرت به حسرتای دیگم اضافه کرد، خیلی جاها برام کم گذاشتن، نامزدمم خواهر داره چرا نباید بهش ...
ببین شاید واقعا ندونن؛ اگه خیلی برات مهمه این مراسمات خودت از این به بعد قبل از اون تاریخ به شوهرت بگو فلان روز ما رسم عیدی داریم یا هر چیزی که رسم دارید رو بگو ؛ ولی اینکه چیزی نگی و ناراحت بشی الکی اوقات خودتو تلخ میکنی اونام هر دفعه تکرار میکنن تو هم هی باید حرص بخوری؛ ولی هیچ وقت به حالت دعوا نگو
خب هر کس طرف مقابل خودشو بهتر میشناسه تو هم بدون شوهرت با چه لحنی دوس داره مثلا بگو همه گفتن عیدی چی برات اورده منم گفتم قراره بیارن نمیخوام کسی پشت سرتون چیزی بگه گفتم شاید ندونید بهت بگم